2012 YILI Cs1.5 En Sağlam CLAN Anketi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan r3dox5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cs1.5 En sağlam CLAN

• Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabikide non skynet hattab shablaqoww kutay ve katilbilal :) ezer geçer tanımam üstlerine.
senin o saydıgın ksıkeri ben senoynada kasarken qöremıyom hıc nedense cfg lerimi işlemıyor yksa duckmu atamıyorlar ? :)

back o kadar salak bir insansınki sana bişey söyliyim gh le oynamasan adam vuramazsın ki o yüzden gh alıyosun + o perfecttoya her ay para dökmesen ne kimse seni savunur nede seni sw lerine alır bende dahil 14.2 sahibi olarak o yüzden burda salak saçma şeyler yazma

Kardeşim Laflarına Dikkat Et Eserde Ghost Hack yok. Su anda Perfetto Olan kimsede Gh Yoktur..

[quote="I']Ufuk Agla .d [/quote]
sana aglayanın ben ta amq .D sizin gibi bebelere acıyorum yakında kıngofa koruma gelırse eğer bu kınglerı gorecez :)

Ben zaten ghost demedimki her ne bok varsa eğer onu kullanıyorsunuz hepiniz 3 5 kişi arkadaş bulmuşlar amq malları oynayın bakalım :D

Fazla Otme qq cs2 de 50 5 Frag kasıyor Ghost İle qelip burda Bize laf atıyor salak Herif

[quote="I']Fazla Otme qq cs2 de 50 5 Frag kasıyor Ghost İle qelip burda Bize laf atıyor salak Herif [/quote]
cs 2 non clanı olarak bizim sv miz + gh isem herzaman tw de veririm hiç birzaman sizin gibi yok benle duzgun konuscanda sonra tw vercem gibi bahenede uretmem gel 50 fragı atayım ardından tw yide veriyim ama birşey ide bulamazsan eğer perfettoyu dağıtacaksınız oke tatlım benim :))

cs 2 non clanı olarak bizim sv miz + gh isem herzaman tw de veririm hiç birzaman sizin gibi yok benle duzgun konuscanda sonra tw vercem gibi bahenede uretmem gel 50 fragı atayım ardından tw yide veriyim ama birşey ide bulamazsan eğer perfettoyu dağıtacaksınız oke tatlım benim :))

Bizim Teamdakı Herkezde Tw werir Şu anda.. Weremeyen Ezikler clandan atıldı Zaten su anda Ghost Olan Yok.. Bi ara Mac Atalım. Tw Ler acık olarak Ondan sonra Ghost buldugun kısıyı burda Etiket Edersin.

senin o saydıgın ksıkeri ben senoynada kasarken qöremıyom hıc nedense cfg lerimi işlemıyor yksa duckmu atamıyorlar ? :)
mechul en azından biraz yaşının adamı olsan böyle konuşmazdın non clanında sende bulundun hatta ayko dg aldı seni biraz eskisin diye ama oyun oynadığını görmedim en azından senin gibi 100 yıllık kinqof ss lerini paylaşmıyorm forumda tamammı nonun elinden geçtin en azından abilerine saygın olsun bu arada çok biliyosun ya non senoyna clanıydı 2008 de kaptanıda Boleanaazz ve makaraydı makara şu anda monsieur clanında 1.6 geçtiler çok biliyosun ya mechul kimlerle uğraşıyoruz ya bunlar neden çekemiyor bizi kralız iştee kabullenin demi ufuk :)

Fazlada bu konuda Konusmaya qerek yok ben dicegimi dedim Bir gün mac Atalım uygun bi zamanda Twler acık olarak Oke ? by

[quote="I']Bizim Teamdakı Herkezde Tw werir Şu anda.. Weremeyen Ezikler clandan atıldı Zaten su anda Ghost Olan Yok.. Bi ara Mac Atalım. Tw Ler acık olarak Ondan sonra Ghost buldugun kısıyı burda Etiket Edersin.[/quote]
Tamam bi ara 5 çıkarda atalım szinle maç msn den ulaşta goruselım bakalım kral kımmıs ama biz boş maç atmıyoruz kardeşim cs bırakmasına :)) bir 2. si gh olmayan adamların gh movieleri cıkıyor nasıl iş .)

Tamam bi ara 5 çıkarda atalım szinle maç msn den ulaşta goruselım bakalım kral kımmıs ama biz boş maç atmıyoruz kardeşim cs bırakmasına :)) bir 2. si gh olmayan adamların gh movieleri cıkıyor nasıl iş .)

Kim onlar ?

mechul en azından biraz yaşının adamı olsan böyle konuşmazdın non clanında sende bulundun hatta ayko dg aldı seni biraz eskisin diye ama oyun oynadığını görmedim en azından senin gibi 100 yıllık kinqof ss lerini paylaşmıyorm forumda tamammı nonun elinden geçtin en azından abilerine saygın olsun bu arada çok biliyosun ya non senoyna clanıydı 2008 de kaptanıda Boleanaazz ve makaraydı makara şu anda monsieur clanında 1.6 geçtiler çok biliyosun ya mechul kimlerle uğraşıyoruz ya bunlar neden çekemiyor bizi kralız iştee kabullenin demi ufuk :)
yapacak birşey varmı tugicim :) Kral now or never Herkez biliyor .d

en azından boş konuşmuyoruz kendine güveniyosan awewome clan dağıtmasına maç atalım 3 hakem olcak herkez tw vercek boş yapmıyoruz demi ufuk şu mechul kamilinede bi, laf söyliyim oyuncu heryerde oyuncudur bunu bil senoynada geçersek alışmamız 1 ay sürer mechul ne adamsın ya senoyna takılıyo kinqof sitesine yorum atıyo hay senin :D

bu mechul gkhan demi kıngofdada mıllete ozel mesaj atıp hile dilenıyordu bu .D yazık sana gokhan .d Perfettoya da gelince tugay haklı 5 hakem olsun tw ler açık olsun bakalım kral kim hadi hodrimeydn gorelım

hayırdır 50 frag atıosun diye havalara uçtun sanırım ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri