2012 YILI Cs1.5 En Sağlam CLAN Anketi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan r3dox5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cs1.5 En sağlam CLAN

• Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
get stuffed yani play4life olarak olmadığımıza şaşırdım doğrusu :)

Oyum JJ.Rouesseu clanına ;)

gdr clan dağılmadı salaklar inaktif

schwarze tod efsane !!!!!

yanlış anllaşılmasın ama 2 tk' movie koyuolar nbye ün kazanıolar... sonra clan açıolar haydiii sonra da dıolar since 2007 2006 hehe nese basarılar gencler (:

Son kez uyarıyorum tartışma yaratacak yorum atmayın çok mu zor bir iş oyunuzu kullanın bitti,polemik yaratmaya gerek yok !

Gereken işlevi bizzat kendim yapacağım.

Oyumu eski ve tekrar girdiğim [Non] ' clanına veriyorum :) tatlı bir rekebat olması dileğimle...

J.J. Rousseu olabilir yaa pek de iyi değiller ama muahahah :D

roulstuk demıskı fakelere ıhtıyacım yok o zaman madem schwarze todu gecebılmek ıcın neden 5 tane uyelıgınlen oy verıyosn admınler bakın su ıp lere roulstuk far lead woxaxı krıkkale bunlar hepsı roulscut

vF clan gaming olarak yaklaşık "7 ay" gibi bir süredir "counter strike" oynamıyoruz bizi unutmayıp anket'e dahil eden arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunarız. "Counter Strike" tekrar oynama gibi bir düşüncemiz yoktur herkeze başarılar.
VF CLAN GAMİNG

Her türlü now or never o_O

roulstuk demıskı fakelere ıhtıyacım yok o zaman madem schwarze todu gecebılmek ıcın neden 5 tane uyelıgınlen oy verıyosn admınler bakın su ıp lere roulstuk far lead woxaxı krıkkale bunlar hepsı roulscut
Abisi sen niye bu kadar taktın yusuf olmalısın sen çok ezince yediremiyosn tabi sindiremedin :) Sadece r0uLsticq ve for Lead benm üyeLk r0uLsticq i de yasaklandıqı için kullanmıyodum benım senın qıbı fake uyelık acacak zamanım yok sağda solda fake üyelik açarak efsane schwarze tod yazan schnın Cptsınden ne bekLenır yetım herıf asdasdas;)

neden schwarze tod clanına sadece kendi oyuncuları oy veriyo acınıcak halleri var :D:D:D:D
Kardeşm fake üyeLik açma yarışındalar oyun için yaptıkları baya vahim bi durum Allah düşürmesin ne diyelm:)

La ` Portun`e ~ cLan bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri