-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya şu adamın yüzsüzlüqüne bak allahım 2 senedir kingofcs kasıosn lan smdı qeLms kingofcs yi mi aşşalıosn :@

geri zekalı oldun burdan bellı salak ii oku ii :) aptal cocuk ben assalamıorum gecın dıorum salak msndende soledım sana aptal oglu aptal siz anca cfg acar sa sıkıp sola hs gıder dıosanız qL :D siz harbı salaksınız neyse bb yatıorum qq hade gidin cs 1 :D acın cfg nızı kıng olun aaa asqim Ft :d niclke baskdasdasd asd asskimm ftr asdasdasd cfg sine bak aaaa off cfg kiralmis:D asdasdasd :D

geri zekalı oldun burdan bellı salak ii oku ii :) aptal cocuk ben assalamıorum gecın dıorum salak msndende soledım sana aptal oglu aptal siz anca cfg acar sa sıkıp sola hs gıder dıosanız qL :D siz harbı salaksınız neyse bb yatıorum qq hade gidin cs 1 :D acın cfg nızı kıng olun aaa asqim Ft :d niclke baskdasdasd asd asskimm ftr asdasdasd cfg sine bak aaaa off cfg kiralmis:D asdasdasd :D
ya sus baran mortu oldun tabi şimdi böle diyorsun.

kafayı yicem su kurduqu cumleye bak yha offff ! offf !

fero bu ne yha sakamı yoksa oyuncakmı ?

kafayı yicem su kurduqu cumleye bak yha offff ! offf !

fero bu ne yha sakamı yoksa oyuncakmı ?

ya bırak knka cocuk atsın içindekileri o kadar hs yedi ki valla bende yesem bnde böle knsurm herhaLde :D SS Leride upLoad edicem.

:D ss Leri aynen hoşafa qitmesin ss Ler uplayın nede olsa resimler önemli :D

ula bu balon hala konusuyormu lan ezo rezıl oldun forumda mıllet dalga gecer oldu hangı yuzle gelosun sslerınız movlerınız dustu sıteye heuhehehueheh:D:D:D:D:D kes sadece zuahahhahaha gersını soylemeyeyım 10 yasındakı veleettttt :D:D:D

juba okan buğra roex bu 4lü akıo ya askdkasd:D

qwdjwqjdjq :D:D saol alpayım DxDqwd qwdq

akarızzz 4ever :D akarrr1

sxe ban çalışıyormu kingofcs de yakında çıkar 3d ler yine cevdetor denilen sümsük yüzünden sw kiralayıcamda

kım tnıyo la senı ezık:D

Harbiden Kim tanıyo seni xD

Kilit ! theh4tt4p, gereksiz gereksiz konu açmaktan 3 gün ban yemiştir. bUqrA- Uyarı Cezası Almıştır (Gereksiz Konu Açma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri