-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Site`de artık counter strike hile kullanılmasın diyenler

• #Evet ~

Oy: 8 72.7%
  • #HayıR ~

Oy: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

0qzz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0qzz
Beyler sitemizi sadece hileler için kullanıyolar bu hile olayını kaldıralım diyenler el kaldırsın.Sitemizin bir sürü aktivesi var bunlardan yararlanın cs wall işinize yaramaz hayattan yardım alın biraz. =)

Lütfen sadece ankete katılıp çıkmayın niye evet veya nie hayır dediğinizi anlatın.

Hile sözcüğü Çok Geniş Kapsamlı olmuş. Cfq de bir hile mesela . 3d veya wall-hack desen daha mantıklı olur . Ayrıca bu sitenin kurulum amacı Cs hileleri bunu da unutmamak lazım ben burda 2 yıldır varım :)

Olabilir ama şimdi kalkmasını istiyoruz cfg artık kimsenin gözüne hile gelmediği için böle yazdım herkesin kullandıgı birşey hile olmaz diye düşünüyorum.

kardş kusra bakma ama Cfg kullanmayan insan da çok sen kingofcs de takılıyosundur ondan cfg herkes kullanıyodur diyosun bide senoynaya bak kingofcs den 3 kat kişi takılıyor hemen hemen katılanlardan %10 u cfg vb hile kullanıyordur :)

Ben senoyna`da takılıyorum ve senoynada bana 1 tane def bulamassın socl`de bile adamlar cfg ile kasıyor sen neden bahsediyorsun kardeşim. ;) Benle fazla ugrasma !!!

KArdeş Her Türlü ispatlarım ama nese kapatıyorum tartışmayı ..

arkadaslar cfg hıle deıldır oyun ıcı kod ayarlarıdır ama wall baskadır mesela cfg acınca duvar arkasından adamı gore bılıor muyuz cfg olsun ama wallhack kaldırılsın hıp hop un konusu kapnsın

yha bence biR mahsuRu y0k s0nucda buRdan buLmasaLaR 3-5 kişi yabancı siteden buLuckLaR kinq qibi kasıcakLaR bize def kinqLer Lazım ama siz bunLaRı kabuL edmiy0snuz heRkesin d0qRusu keNdine meseLa -wAweLub * ßen defim diy0R ke$ke bende def kasabiLsem öyLe

0qzz. Arkadaşım Zaten Forumda Böyle Bir Konu Mevcut. Lütfen Yönetimi İlgilendiren Konular Açarken Üst Yönetimi Bilgilendir. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri