1-2-3-4 ~BaLyoZZZZZZZZZZ* Kapak ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mavez19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Mavez19

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Mavez19
qeLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Yazıkkk :) Valvemmm :) Micden Ses Verıo Son ellerde Ben Fakeyim Diooo :):)

eyv sağoLun şimdi çıkar fake diye ağlamaya başlar :) vallahi benim haberim yok adamalr geldi dedilerki valve 1 k1nq0fta senınle vs ıstıuyor sw gırdım oynadım cıktım . mıcden son el fakeyım demesıne zaten koptum qweqwewqe :FFF

ya olum kafanızı calıstırın adam ılk ws de yenı sonrakı ws de bu kdr fark mı yıyo yol alın yaw

Yusuf ve aykut beklemezdim kardeş sizden adamın neti yok evde neyse eyv.

baktı ben valveyi yenemem adım kirlendi hemen bi fake çıkaralım dedi ve buyrun sonuç.

fake nick alırlar cok mu zor kardeş :) 1 2 3 4 Tombala cek yada otur agla hesabı yedıremıyorlar ! :)

Dedigim gibi eger o olsa derimki o hasan adamın evinde neti yok ve wily tagı var neyse ne diyim ki kardeş ben onlarada soyledim ayıp ya cidden ayıp beklemezdim yani.

Ayiptir lan kimi crespoyu yenerim aglar valveyi aykut yener aglar fake muhabbeti bu ne la :@ adam 1 kingofda kasiodu kopek gibi real micden ses verdi wsde sonra feke dimi :@ beŞ para etmez adamlarsnz :@

fake cıkaranın anasını Skm bot . oke sımdı yoL al . Adam kendısı vs ıstedı 1 k1nofta beladan ıstemıs gırdım attım cktım sımdı kes yol aL . zaten bufarkı yıyınce fake ayagına yat hemen :sneaky2:

Hade lan ezik seni. feLix Seni yıktığında kaan sen ben doğan vardı aynı ts de. Adam seni yıktı 3 gün sonra gençliğimin hayranı görmeyim bilmem ne çocuğuyum fake diye ağladın sana inanan varmı 4-5 dışında kim bunun real olduğuna inanır la ? Sen kendin sövüyorsun kendi anana bacına zaten onları mı koyuyorsun artık yeminlerine.

hArry*

Cs de Nb de Sk da hiç bir yerde istenmiyorsun artık baLyoz anlayamadın mı bunu ? Git olum artık kirletme her yeri pisliklerinle hilelerinle ana bacı boş yeminlerinle git la kurtulalım senden git lan takıl.

İS TEN Mİ YOR SUN ..

byler ben bugun kingofun maç swsinde gördüm bu valveyi.Baktım iyi oynamıyor dedim sen fakesin oda zaten cfg nicki dedi . Zatn wiL`y tagındande anlamıştm fake olduğunu. Yukarda Allah var beyler yalana gerek yok bu vaLve fake. wiLy tagındande fake olduğu anlaşılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri