0k[A`]n`` Farkıyla :) Aim Cfg Socl'mu ? Oda Kim :) M4A1,AK47,MP5,GLOCK,USB,AWM,DEAGLE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okaninal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tşkurler dedııcem sagol

eLLerie saglık dev***** beklerimmmmm

Önemli Değil Beyler Z1RT Cevap Bekliyorum ? Böyle İftirayı Atıp Saklanma.

eyw saolsın deneicm

Böyle Nerden Bilelim Belki Değiştirdin Kodları ?. bide ismi aynı diyosun bu dünyadaki cfglerin cogunun ismi hs .

deniyorum ty.

Dene Doniolo.Ahahaha Cfg Ye Baktım Zırt :D xD :S :F :P wait wait wait echo echo echo sadece bu kodlar aynı birader sen daha fazla konuşma.beyler 2 cfg yide indirin bakın allah askına :=) sadece en alttaki echo wait kodları aynı koptum ya.zaten benimkinde wait cok seninkinde echo cok kardeş sen bırak bu işi.

Dene Doniolo.Ahahaha Cfg Ye Baktım Zırt :D xD :S :F :P wait wait wait echo echo echo sadece bu kodlar aynı birader sen daha fazla konuşma.beyler 2 cfg yide indirin bakın allah askına :=) sadece en alttaki echo wait kodları aynı koptum ya.zaten benimkinde wait cok seninkinde echo cok kardeş sen bırak bu işi.
yAW HARİDEN HİC BİŞİ ANLAMIYORSUN CFG NİN İCİNE İYİ BAK SALAK SALAK KONUSMA Özellikle ortalarına bak ctrl f yapıp seninkiyle benimkiyi karsılastır bakalrım :@

Ellerine sağlık güzel paylaşım^^

yAW HARİDEN HİC BİŞİ ANLAMIYORSUN CFG NİN İCİNE İYİ BAK SALAK SALAK KONUSMA Özellikle ortalarına bak ctrl f yapıp seninkiyle benimkiyi karsılastır bakalrım :@
:) anlıyorum Kardeşim sanada hak vermek lazım ban yedin aklın başına gelsin biraz bu cfg 2 seneden beri var ctrl f diyo ctrf ne ya allahım. xD

Paylaşım İçin Teşekkürler Güzel Cfg

Sağolasın Kanka.

SOCL Kaç Kırıyor ? 3.6 - 3.7 ??

Valla So Ya Giriyor Maç sw Lere Giriyor.3.6 3.7 bilmiyorum

s0cL mu :D karda$ ARTIK SENOYNA AKIYORE :)

Evet Scol.

Yorumun İçin SağoL qAAn

Teşekkürler Paylaşım için ama denemiycem.

Geri