0k[A`]n`` FarkıyLa Aim Cfg Bu Cfg Deprem Yaratacak Lütfen Kullanmanızı Öneririm.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okaninal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Adaş :) Denicem Şimdi Saolasın Yoruyoruz Senide ama :)

okan abarttqın kaadr ıyı deqL ama emeqe saygı

Tmm Yorumun Yeter SaoL

Saol Bakalım Denıyım Hade :D

SenDe SaoL Kardeşim ^^

saol kardes denemıcem

Saol Yorumun YeterLi Evet Hani YorumLar Beyler Emek Var Yha ! :D

eyw 0kan ......

eyvallah saol

SaoLun Eyw Yorumlar İçin :)^^

Eyw Kardeşim Hadi Beyler YorumLarınızı Eksik Etmeyin Link Kırık Olursa SöyLeyin Hemen Yeniliyeyim

tr^h0rRiBLe nın v4 CfgSını k0ymuS bende Bısey SaNdım Kardesım o Cfgyı 5o Kere Indırdım pLLs Aynısından k0ymayıN keNDı Cfg`Nızı k0yun.

fena olmş kanka ellerine sağLk :)

tr^h0rRiBLe nın v4 CfgSını k0ymuS bende Bısey SaNdım Kardesım o Cfgyı 5o Kere Indırdım pLLs Aynısından k0ymayıN keNDı Cfg`Nızı k0yun.
aLlahım ya :D 14 Yasındakı VeLeT :D Büssürü Kinq İndiriyor Bu Cfg Yi Onlar Niye Bişe Demedi ALLhım Yha Cfg Benimdir Arkadaşlar Yorumlarınızın Devamını Diliyorum KraLBenim :D Sen KraLSan Ben LorD um Konusma Burda Benı konusturma.

saoL ` kardeş !!

SenDe SaoL Kardeşim Yorumun YeterLi MutLaka Deneyin Beyler BeLki Siz Daha İyi Cfg Ler qormuş OLabilirsiniz Ama Bu Cfg Benim Gibi AmatörLere quzeL qeLiyor Ben Asla Kendime İyi Oynarım Pro Yum Kinq iM Demem !.Umarım Beğenirsiniz Yorumlarınızı Bekliyorum Teşekkürler.

Denemedım Ama Kotudur :d:d Neyse Emege Saygi CFG Koleksyoncusu Kesın buda snn deıldırde neyse :D yalancı !:!!

eyv saoll kardes guzel cfg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri