0ha vs [d'ps]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan varya bana o ezik diyenelr yiyosa ws :) 3d diodunuz bana ka team hani ispatladınızmı daha dorusu ima etmeye çalışıyordunuz birden yükseklerde görünce. Yiyosa ice ws oke öle boş boş konuşmakla olmaz yen koy ssi helal olsun oke ;) ok by sizin lafınızdı dimi ;)

Lan varya bana o ezik diyenelr yiyosa ws :) 3d diodunuz bana ka team hani ispatladınızmı daha dorusu ima etmeye çalışıyordunuz birden yükseklerde görünce. Yiyosa ice ws oke öle boş boş konuşmakla olmaz yen koy ssi helal olsun oke ;) ok by sizin lafınızdı dimi ;)
la olm Sen ct iken tler bomba kurup hepsi ölüyken c4 kurtarmayıp terör arıyan adamsın 2 günde noldu sitendeki wallhack mac.netbilgini geciyomu :D

Atışmalara bak : D

la olm Sen ct iken tler bomba kurup hepsi ölüyken c4 kurtarmayıp terör arıyan adamsın 2 günde noldu sitendeki wallhack mac.netbilgini geciyomu :D
asdasdasd wallhack koruması NO! anca böyle svde kas özcan...abinim adam ol baban olurum...

Tiplere gel ya hala Ghotmanya koruyosunuz :) Ben baştan birşey söylemek istemedim arkasında durdum ama hem ghost videosunu hemde sesli hltv 6-7 kere izledim . Adam a2 den b ye ses kasıyor ahahha :D .

Elbet bitecek paran :) Babam kapıcı , nerden alayım o ghost u diye martaval atmaya benzemez bunlar Hüseyin . ;)

Bu Konu Başka Yerlere Çekiliyor Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri