to spread terror | sKy NeT iN clanı gelde bakma çok sağlam !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan assubay06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

assubay06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
assubay06
[size=x-small]to spread terror | sKy NeT
[size=x-small]to spread terror | TH3_H4TT4B[/SIZE]
[size=x-small][size=x-small]to spread terror | ~-SvapL.`~[/SIZE][/SIZE]
[size=x-small][size=x-small][size=x-small][size=x-small]to spread terror | Hera Foryou[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[size=x-small][size=x-small][size=x-small][size=x-small][size=x-small]to spread terror | FeDa[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[size=x-small][size=x-small][size=x-small][size=x-small][size=x-small][size=x-small]to spread terror | maqneT#[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
to spread terror | 4Ela.
[size=x-small]to spread terror | Zeuqma.[/SIZE]
[size=x-small]to spread terror | Trophy
ArkadaşLar cLanımız bu Gercekten Çok sağLam adamLar var.Hepimizde gL Hf !

[/SIZE]
[/SIZE]

başarılar

belki bende gelirim 8.1 cıkarsa :p

Perfect choice clanına rakip cıktı iste tam onların disine göre bence

ne diyeyim g00dluck

Yalnız, orjinal MKZ 5 turnuvalarına katılsalardı iyi olurdu bizim team dahil. Kütahyada yapılıyor yarışmalar.

Büyük bi salonda yapılıyor, hile koruma programları var. Hile yazdığın an atıyor oyundan ve bir daha dahil edilemiyorsun diskalifiye oluyorsun.
Sens. ve isim yazabiliyorsun. Radar otomatik var. Bu kadar

burc öyle diyosunda ben tugaylarlan cok maclara cıktım aralarında sadece tugay ozkan murat kasabılıyo dierleri socl kasamıyo

Valla gelselerdi iyi olurdu hem bi tanışmış olurduk biz 2 senedir katılıyoruz, mükemmel oluyor. Ben netten kasınca kendime kink diyemiyorum gerçekten çok hileciler var ama bu turnuvada oynayınca insan ne kadar uzman oldugunu anlıyor. Gecen sene, Yıldırım Team diye bi team vardı onlar 1 oldu ve İstanbula çıktılar. Para ödülü gayet güzeldi, ben cfg siz çok güzel kasabildiklerinede inanmıyorum

Başarılar .

svapl haricinde hepsi iyi svapl senı nasıl aldılar la bu clana puhahah

zaten butun herkes oLe burc net ten oynayınca aLAyı cFg 3D aım FLn ınsanın canı sıkıLıo

ßaşarılaR...

Nice // BaşarıLar

qüzeL cLan yolunuz acıq oLSn xDé

beyler skynetı o kadar cok buyutuyorsunuz kı adam sızın sayenızde ünlü oldu pffFF..

LA bırakın yalan Tha hatabb clan a girmio adam tek kasio :) bilmeyenleri ii kandirmişssin tebrikler :)

Geri