sXe-[Sürüm Fark Etmez ] Senoyna [socL] Kingofcs [K - Guard] Hepsinde Geçer Aim.cfg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p0rtaL.#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kingofu kırmayan cfg yokta ne genckafe nede senoyna kırıo he oyuna gırıoda etki yok..

kingofu kırmayan cfg yokta ne genckafe nede senoyna kırıo he oyuna gırıoda etki yok..

uadhuashdasudhasud evet kardeşim öle öle :) bu kdr kişi yalan söylüyor sen haklısın evet !

Eyvallah sağol , eLine sağlık dostum =)

Sen sağoL Musa Kardeşim =)

EywaLLah kArdeSsim.

Sen eyvallah sağoL :)

š[size=small]ιz[/SIZE][size=small]ℓ[/SIZE][size=small]єя [/SIZE][size=small]š[/SIZE][size=small]α[/SIZE][size=small]ğ[/SIZE][size=small]σ[/SIZE][size=small]ℓ[/SIZE]υη

ben senı cok sewıyorum yha more kardes msn fln yoqmu yha cok qusel paylasımlar yapıorsn

Evet Var Tabi Profilimde Yazıyor Yada Bana Msn ' ni ÖzeL Pm At :) Halledelim :)

Kardes Herkes post kasmak icin bu mesajları atıo... adamalrın ındırdıgı yok

Eywallah Canım ..:)

Ya mouse ne ıse yarıyo anlamadım :S

Emegine saqlık kanka cok güzel olmus yanlız bişi istiyorum bu cfg acanlardan bilirsinizki awp de reddot diye bi program war bunu normal deagle deki gibi awp ye koyup deagledeki crossa kücük bir nokta koymalarını istiyorum MoRe paylasım için Ty

SaqoL DeneyeLim ;)

Ya mouse ne ıse yarıyo anlamadım :S

Derken ne i kastettin normal mause ise ateş etmeye zoom acmaya zıplamaya ve eyilmeye yarıyor Cs ile :S

More Butun ayarLarın icine Ettin saqoL. ßılader dewamını dıLerım

m0re snn paylaşımların güzel oluo inş güzeldir deneyeceğim paylaşım için tşkr ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri