sXe 8.7 Inexinferis Lite FX [Karman] ~ Gir..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmRee`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

EmRee`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
EmRee`
Merhaba ArkadaşLar ...

Kısa bi süre once foruma geri dondüm ve geri donus hediyem olarak size 8.7 Karmanın yeni waLLını buLdum ;D

AnLatım;

İndireceğiniz Dosyanın İçindeki dbg.dll yi dbg.dll.bkp ve çevirip hL.exe nin buLundugu yere atın..

Sadece OpenGL Patch v23 v 26 çaLışır. !!

Özellikler:
-XQZ Wallhack
-No smoke
-No flash
-No sky
-Lambert

İşte WaLL'ımız .. virustotaLdan taratıp size sonuçLarını atacaktım ama windows 7 maLüm foto çekemiorum :(

Buyrun:

Link>

[COLOR=#334466]http://www.megaupload.com/?d=SSIDEIWY[/COLOR]
Yedek>

[COLOR=#334466]http://www.multiupload.com/R9QAQH7X8O[/COLOR]

İyi waLLar :)

CS 1.5 ve 1.6 Dada çaLışır :))

1..5 te calısıyormu

ÇaLışıyor 1.5 VE 1.6 ..

SS koysana ya nasıl windows 7 yLe resim çekemiyosun :S ama bi deniyeym bar bakaLım nasıLmış

bg.dll yi dbg.dll.bkp ve çevirip cevır dıyon ya bunu nasıl bkp ve çevirip

calısmıyorbos konu denedım heerkezede denettım yalan atıp kandırma mılletı madem calsıyor ss koy cs ye gır maluk bu senın ıcın yaz ss cek koy ınanalım 1.5 te

1.5 Te çaLIşMas çünkü dll vAR :S

ArkadaşLar Bakın:

bkp ye sag tık yapıpı özeLLikLerden dönüştüreceksiniz..

ebuubeyde.. Denemeden konusma LÜtfen..

Windows 7 de resmi oyunda çekiyorsun Paintte masaüstünü çekiyor o yüzden koyamıyorum deneyen biri koysun Lütfen :(

Wall %100 ÇaLışıyor DenemeyenLer Lütfen Yorum yapmasınLar..

calısmıyorbos konu denedım heerkezede denettım yalan atıp kandırma mılletı madem calsıyor ss koy cs ye gır maluk bu senın ıcın yaz ss cek koy ınanalım 1.5 te

Sen çaLıştıramadıysan insan bi yapamadım yardım et falan der arkadaşım bu ne ?

canlyken karşı takımı duvardan göremiorsun.. sadece normal görünce duvara kaçarken 1-2 saniye görüorsun o da bir işe yaramıor zatn. wall hack adı üstünde duvar hilesi demek. duvardan adamları göremeynce wall hack demye ne luzum varki arkadasm :)

Kardeşim YanLız Birde Şu war..

Zaten o adamı duvardan görüyosan wall çalışıyor demektir. Bende gözüküyor her yer zaten bu wallı ben yapmadım Karman yapmış bende aldım yayınladım ama işte bazı arkadaşlar bunun değerini bilmiyorlar

Soruna gelince;

Arkadaşım bende her yer tam olarak net bir şekilde gözüküyor bilgisayarım windows 7 olduqundan foto çekip koyamıyorum :(

birincisi bu heracs nin paylaştıgı wall 2nci rar ın içindeki dosyayı değiştirmeye gerek yok at hl.exe nin bulungu yere çıkan soruyada evet de BU WALL 8.6 dan kaLmadır zaten!

farklı!!!! Ikiside farklı farklı dosyalar

teşekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri