SokSokSok Dadas'ın Son Cfg Dadas3 :) [ KinqOlmakİsteyenler ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lütfen cvp verirmisin...
oyuna girdikden sonra biraz oynayıp ekran şu yazı çıkıor ve atıor serverde;

You Have Benn Disconnected From The Server
Reason:Kicked [HLGUARD] banned : 24 hours . Reason : Code 1#17 - BunnyHop Script

cıkmaması lazım bende cok normal ve kımsede boyle bı sorun olmadı

evet cfg ile kıng olunur yenı başlayanlar ıcın verıyorum ayrıca foruma geri dondum sızlerleyım :)

oynadıgım sw ile alakası olabilirmi acaba ?

yada cs yi indirdiğim yerle ?

sen nerden indirdin dadas ?

bu arada ben erzurumda atatürk ünide okuyorum msn verirsen eklerim görüşürüz belki =)

Lan Bi sg Noob senı Ezme Senin yas 11 belli Bebeqim Hadi Uza simdi Sen Cfg ararken ben yazıorm tamam Uza bi akc kod var ama onun deıl sankı o benım gıbı kendı yazıor 100 tane cfg karıstırıor h0ribLe die sizin gibilerine yediriyor uyanın HoribLe kım ya :S Ezonun bırı varsa ıdda Come Vs Socl sw de oyle adamlar cfg sız bıse yapamaz 85.153.14.7 gelir Neferitiye Kasarız Veya bulurum bı socl sw tek tek vs cok konusmayın sımdı ya adam gıbı doru duzgun cvp yazın yada bıdaha konularıma gırmeyın sızın gıbı yalancı forum playerlerıyle ısım olmaz

Tamam kardeşim alıntı degil emeğinle yaptında neden cfg içinde
ßy tr.h0rRiBLe^ CS Script Pack Version: 2.0 / Optimized for CS 1.5

yazıyor?

Sxe acıkken etkınlestırırsenız sorun yasayabılırsınız . Sxe acmadan oyuna gırın konsola exec dadas3.cfg yazın oyunu kapatın . Sonra sxe ile girip servera baglanın ;) Paylaşım İçin ty. dadas ;)

Paylasım için Tşk

bişey deil arkadaşlar iyi oyunlar ;)

Linkler Yenilendi ;)

cfg cok kasıo duzelteme ımkanı warmı ?

Yha kardeş cfg yi atcam cs yee parola istiyor paralo ney ?

Parola neyyyy?

ya bu rar şıfresi ne xS ??

Eline Sağlık :)

rar pass orda var NbDadas

saoLasın teseKuRLeR :)

Bu ne yha tskkr ettık ates edıo sarjor degısmıo r ye basınca g ye basınca sılahı yere atmıo xS

Options a gir keyboard a gel ordan use defaults yap duzelır aga

TesekkuRleR .. :)

Dadas Senin paylaştıgın 3 tane cfg war en iyisi Hangisiii

Geri