ŞOK ŞOK ŞOK - sexaFoN * & -Recovery. Public Movie İyi Seyirler..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Recovery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eline Sağlık Kardeşim Güzel Olmuş Ama Seni Socl Sw dede Görmek İsteriz..

İi Forumlar..

lan snn movie i ypcktım ya ben nese hadi böle olsn :P

[quote="sky']cok sıradan bır vıdeo bende bısey sanmısdım bu adamı la mıllet abartınca bunu ham yaparlar 5 dakkada sadece sıradanın bıraz ustu bır player nedıyelım basarılar cok ahım sahım bır yanı yok neyse basarılar gl:D:D[/QUOTE]

Lan saLaq 2 saatte aradan çıkarttım hemen sen ne konuşuyon benden bukadar geliyo sen yapta izLiyeLim + Maker kullanmayı bılmıyorum Lan ayri bi saLaqsınız yemın edıom kasamayınca ezo dionz kasınca waLL ne diyim size gidin aykutla kumdan kale yapın

çok qüzeL saoL ...

alpay o oksuren snemısın la b0t :D 10 yasında ak xD

alpay o oksuren snemısın la b0t :D 10 yasında ak xD

16 yaşındaım bot raad ol sen sen büyüqsünde noluo lamer cfg dilenion ondan bundan ss koydurtma bana yorum yapma konuma oğlum yol al yüzsüz:@

**** Eziqi sexafon kingof bebesi Cfg master eziq bn quvistque movieLerinde mermin hic Sekmio Buda cfg den dolayı Cfg master Eziq..

aLPay olum ben emRE bu Gürkan kim yha kendini matchless die tanısttırmıstır aq özentisi sw elrde bile bana gürkan sen misin diolar Şimdi sövücem olmucak aq !! BEyLER MatchLess Yani beN yani emRE :D cs de matchless dıe bırını sordugnuzda emre demesse o kişi özentidir bnm nick kullanıolar !! Lmr~ler....

qzel mowie ama muzik ile suslense guzel olurmustu :)

ii oyunCularSInız eyw oynayışınızdan beLLi zaten ama cfg Var Kıda var TabiKide Hemde Baya cok EtKiLiyor BidaKine SocL Da Ceker Seniz Daha İİ OLur ama Gzl payLaşım...

allahın botları ya 16 yasındaymıs afaksdqwefasd 14 yasından fazlaysan cs ı bırakcam lan ben :sexafaonun yavsaqı cfg dıe yalvardın adama qğşfkqsd :D

qzL oLmş knk.

Biraz sıradan olmuş ama yinede emeğinize sağlık.Müzik filanda olsaydı..

qüzeL m0vie eLinize saqLjk

qüzeL movie..

Eyv yorumlar için lan aykut ne yaLwarcam dinsiz anca söwersin sen. qeL cam açaym inanmıosan lol bana sslerini koydurtma alpay rcni at at die oglm warya 2yüzLüsün sen. yapma biLader benim konuma yorum anlamıonmu mal warsada bi sorunun ip at seni reziL edeim yapma konuma yorum & pasaLi okadar dedım sana yap die yapmadın :F maker bozuqtu şarkı koyamadım kanka :F

Geri