ŞOK ŞOK ŞOK - sexaFoN * & -Recovery. Public Movie İyi Seyirler..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Recovery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BEbe kaynıo fhoto shop arkadaslar ^benm n1km Cobajn^ !dare kım :S aLpay Sen daha annenın karnındayken ben cs kasıodum bebe Gh0st mov1en cıkdı hala gelmsı buraya movıe koyuo defmıs gıbı :A dqwşkmfasfd

ehehe Lafı Koydu aMa bende Vsde Koycam AlPaya oLum :) Gohostun Kralını ALsa Beni ynMEz o Bebe

fhoto shop ksadksakdksadk yardın beni lan asdlsald raichu lan senin kapasiten yetmez bana kaldıramassın hsleri oğlum komedisiniz lan aykut daha cfq dilendiğin ssleri koyacam bende wall war diodn onları koyacam rahat ol sen ,) hala gülüom aykut ajsdjasjdj

Bak düNkü Bbe ben Senn Gibi Qhost wall Acıp fraq deİl Adm gibi KAsıoRum Seni EziNce qoRcen Kim Kime ahsghsggad dio

Ya Tartışma kesin :@ Bu Arada Sağol alpay $arkı olmadığı için öksürük filan geliyo :D

Recevory kNka harika qsel

Eyvallah kardeşim sağolun'da Maker bozuqtu şarkıyı koyuyom siteye uploud edince çalmıodu :F öksürük yakıo ^^

GüzeL olmuş saol

-aLpay & memet Sİze Yakıştıramadım bu Movie`yi walla :D -Biraz Sağlam movie çekin LA keyifle izlicemiz :D-Yinede Güsel Movie Tebrikler...-Şu FPS 30 olmasa Bende yeni biR Movie ÇekiceM

Olsn Sarkı yerine HS show gördük izledik :D

koptum ya :D Matchles msn ye gel come :D Recovery. kıngof u dolas recovery kım de tanıomusunuz de :D gh0stcu bebe derler :D k1nq dıen cıkarsa cs ı bırakcam :D:A

video iyi ama silahda no recoil war :D hiç sekme yoq farkettiyseniz eğer

Msn deim COBAİN SENİN MSN NEY !!

qzl moviede bi ara bu konu icin konusalim banada ogretirmsn xD

oksuruk sesıde yakıo +10 yas gal1ba :D oksuruk sesıne baksanıza

cok sıradan bır vıdeo bende bısey sanmısdım bu adamı la mıllet abartınca bunu ham yaparlar 5 dakkada sadece sıradanın bıraz ustu bır player nedıyelım basarılar cok ahım sahım bır yanı yok neyse basarılar gl:D:D

Juba bnm movie nasıl :d full hs :d izledinmi hiç :d

-aLpay & memet Sİze Yakıştıramadım bu Movie`yi walla :D -Biraz Sağlam movie çekin LA keyifle izlicemiz :D-Yinede Güsel Movie Tebrikler...-Şu FPS 30 olmasa Bende yeni biR Movie ÇekiceM

La ogLm Maker kullanmayı bılmıorm iLq çekişim ama new mowie daha iyi olacak inş yorum için sağol
bu arada emremısın Gurkanmı ? :F:thumbup1:

qüzeL 0Lmus aLpay`MmMm voL 2 bekLiyoRm^^ ßenLe çekcez unutma xPp

Geri