Sitede Cıkan RekLamLar !

rekLam

• Yerım onLarı cıkmaSın

Oy: 0 0.0%
  • Sefırom warmı uLã

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
0
EXE RANK

cLick`Boom

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
cLick`Boom
$u sıtede cıkan rekLamLar :H

yaa Burak Vermeyin şu siteye rekLam sinir oLmaya başLadım vaLLa.

Gcık oLuoRum ..!

ekranin onune geliyor

Ben acayip sinir oLuorum yha :D

ayNen kapatıom yenı sayfaDa yene qeLıu0r

Tam bısey yaparken gelıyolarya walla ne dıyım saldırasım gelıyo

acayip gıcık kapıom :D:D

Hepsi Sinir Ediyor Adamı fakat Yapacak bişey yok

aynen yaa gıçık 0Luyyom * :S

Mesela konu accam paaat

bi anda inio yha cok sibir oluorum !

yha su reklam para kazandırıor adama doru ebnde site sahibi olsam koyarım ama önüme çıkınca reklamı yırtasım gelio ama elimden gelmio :D

üf sinir şeyler :D

sinir şeyler madem sıkıldınız o zaman reklam gelirlerini siz vericeksiniz sanırım gönüllüler çoğalmış baya o reklamlar babasının hayrına süs diye verilmiyo bas reklamın verdiği ücretle eşit miktarı kaldırttır millet kurtulsun sende kurtul :D

sinir şeyler madem sıkıldınız o zaman reklam gelirlerini siz vericeksiniz sanırım gönüllüler çoğalmış baya o reklamlar babasının hayrına süs diye verilmiyo bas reklamın verdiği ücretle eşit miktarı kaldırttır millet kurtulsun sende kurtul :D

Biz Hiç reklam Vermesin diye bişi demiyoz ki ben kendi adıma konuşuyum Bence Şu Tüm ekranı Kaplayan reklamlar çok sıkıcı hadi Mesajlardan Önce gelen Küçük Kare Reklamlar neyse de O reklamlar Her sayfa geldiğinde çıkıyo küçücük bi kapat butonu var onu gözüm görene kadar g*tümden ter çıkıyo bro. ŞU CEZA REKLAMINA GELİRSEK. Bazen Durdur butonuna Basmadan reklamı kapatıyom deli oluyom ya şarkı susmuyo ne m*L bi rekLam ya allahım töbe töbe sımdı kufretcem olmcak :S:D

Ben TiskiniyoRum annem soruo çıplaklara mı bakıon dio reklam diom inanmıo ya pff kaldırılsın

heRkes qıcık oLuo bende sizin qibi heR sayFada önüme qeLio :S

deliriorummmmmm

Geri