Secim yaklastı !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YuR! o_0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangı parti ikdidar olur !!

• Kullanılan toplam oy
    8
1
EXE RANK

YuR! o_0

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
YuR! o_0
Evet Arkadaslar bıldıgınız uzere Turkiyenın durumunu belırleyecek genel secım yaklast
ben soyle forumda bı arastırma yapmak ıstıyorum herkezın az cok bı gorusu vardı herkez gorusunu bellı etsın saygı cercevesı ıcınde Sımdıden tesekkurler !!!!

Cumhuriyet Halk Partisi

Ulu Önderin bize bıraktığı yerden devam edeceğiz.

Bende CHP diyorum.En Dürüst Parti Bana Göre Ve Ulu Önderimiz Atatürkün İzinden Gideceğiz ama Burda AKP Mhp BDP Felan Ne oLursa oLsun Kim hangi Partili Olursa Olsun Hepimiz İnsanız Kardeşiz!

~ XdreagS`<Tq> kardeşim tabikide hepimiz biriz,kardeşiz ama hepimiz ülkeyi bölmeye,kutuplaştırmaya,ayrıştırmaya,misak-ı millinin dışına çıkmaya çalışmıyoruz.

Aramızdaki çürük elmalar,amerikan uşakları biz referandumdan bahsederken ülkeyi satıyor ve hala doğudaki bilinçsiz kesim bir torba kömüre,makarnaya oy veriyor geleceğini satıyor.

Neyse daha fazla konuşmaya gerek yok eğer ben oy kullansaydım oyum Ata ' mızın partisine olurdu

Cumhuriyet Halk Partisi

~ XdreagS`<Tq> kardeşim tabikide hepimiz biriz,kardeşiz ama hepimiz ülkeyi bölmeye,kutuplaştırmaya,ayrıştırmaya,misak-ı millinin dışına çıkmaya çalışmıyoruz.

Aramızdaki çürük elmalar,amerikan uşakları biz referandumdan bahsederken ülkeyi satıyor ve hala doğudaki bilinçsiz kesim bir torba kömüre,makarnaya oy veriyor geleceğini satıyor.

Neyse daha fazla konuşmaya gerek yok eğer ben oy kullansaydım oyum Ata ' mızın partisine olurdu

Cumhuriyet Halk Partisi

Arkadaş kısaca özetlemiş, doğudaki insanı bir torba kömüre kandırabilirler ama biz ATATÜRKÇÜ gençliği asla kandıramazlar !

Memlekette bir tane satmadıkları yer kalmadı. Birde ekonomi artmış onu bağırıyorlar. Ben ilk defa gördüm işsizlik artarken ekonominin arttığını ...

Geri