~` Nè0η`ҳ <Ғuċķ>. XZONE Show :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kremjn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La uqraşmayın şu bebeyLe. Anca küfür eder. 15 yaşında daha saLLAyın. Ama harbı kınqmış adamLar hıLe kınqLerı öyLe demeyın :D

Ya erdem haklısında knkı 2 gunluk bebeler onu bunu yenıo glıp nb ye koyuyo snra dlga gecıo sankı bılegının hakkıyla yenmıs gıbı..

***gogo öle çaresızsınkı sinrlendıgın yere gülmeye calısıorsun zena sızındı o zenanın da ta .... senın de ok.. dün ne oldugunu bılıordum cs3 de cfg yalakası sımdı böle oldunuz deme 1-2 hfta gh alıp alışın deme ondan sonra biz playerız deme acıorum sadece sımdı gır cs ye ne yaparsan yap

Bak ewlatlık gel bnm pc me gr bnı bılen bılıo macın ortasndada verırım tw yı hıc umrumda olmaz

Clanımızda Hile Olup Olmasın Tagımızı Kötüleyen Kişiyi Clanımızda Tutmayız Neon Clanımızdan Atılmıştır. -vJ | ~d0quk`4n. <Dg> ;C;​

Clanımızda Hile Olup Olmasın Tagımızı Kötüleyen Kişiyi Clanımızda Tutmayız Neon Clanımızdan Atılmıştır. -vJ | ~d0quk`4n. <Dg> ;C;​

Clanınızdan cıktıgı ıcınmı sbhtn bllı laf yabıonuz bbrda..Yeme bızı nuri

Gördük Attk Neyin Davasını Yapıyon?

Senin a.. koyarım bebe ben sana ne zaman üyeligim var dedim öküz.A*ına koyarım senin bok bebe.X zone yüklü ise yüklü.İçinde kaç tane oyun var biliyon mu.Bak ben sana söyliyeyim. Wolfteam - Cod 4 - Point Blank - Cs - Cs Steam özürlü çocuk.Ayrıca ben onu wolfteam için indirdim ok :)

Bak netbilginini dolaş benim 1 tane fragı'mı gorursun.oda 39-9 k!ngofCS'de. Tmm. Şimdi kaybol.

Sen dünkü bebesin.Winq`boup'dakiler mi türetti.Soysuz 0...cocugu.

:drool::drool::drool::drool::drool::drool::drool: hahahhaha :D Bebe Atarlandı :D Gerızekalı wolfteam ıcın kullanıom dıon dmkkı uyelıgın war demı slk bebe..Hem bırksaydın ınexınferıs felanda baksaydım dırek tw yı kapattın ss zor aldm :D

si gogo okadar cargoderınıuz çıktı bana zorla açtırma agzını niye atmadın clandan düdük hepiniz kullandınız lexport dedi bunu

Sizden görmüşte hevesLenmiş abiSi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri