NB Forumunun En İyi Cs Playeri ( Modlardan )

Seç bakalım favorini?

• Kullanılan toplam oy
    75
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 ever otto dedinzi sabah saat 5:30 da cs-1.c.s.o.y.u.n.c.u.d.a oynadık inana nın cok saglam 6 kere üst üste rety kralı oldu ve bana ana bacı sovdu giddi burda modlukla tirip atmayın

4 ever otto dedinzi sabah saat 5:30 da cs-1.c.s.o.y.u.n.c.u.d.a oynadık inana nın cok saglam 6 kere üst üste rety kralı oldu ve bana ana bacı sovdu giddi burda modlukla tirip atmayın

Kışkırtıcı yorum atma kardesim oyunu ver geç

Mehmet abiyi tanımıyoruz sanki kes sesini !

:) sana ben küfür ettim öylemi?? Cs1. oyuncu ben girdim 6 kez retry attım öylemi ??
gerçekçi bişeyler söylede inanalım yaşına göre yorum at tartışma çıkarma ..!

feyktir o feyk inanmayın :D

Bide sabah 5:30da asdmasd :D Gulesim yoktu :D

ottoman ve oduncu diyorum :D

ottomans mı küfür etcekla :D vallaha ben ederim o etmez :D

1 Hafta_ : 15 TL

2 Hafta_ : 20 TL

1 Ay____: 35 TL

2 Ay____: 65 TL

3 Ay____: 100 TL

6 Ay____: 170 TL

Nadir abinin satış elemanıyım qweqweqw D:

1 Hafta_ : 15 TL

2 Hafta_ : 20 TL

1 Ay____: 35 TL

2 Ay____: 65 TL

3 Ay____: 100 TL

6 Ay____: 170 TL

Nadir abinin satış elemanıyım qweqweqw D:

Kanka Nadir akraba çıktı 1 hafta yı uzatabiliriz yanı ben pub da kasarken hltv sokun sw ye oqe :D :D
ankette 4 kişi hariç hepsiyle sw atmaya hazırım :D sırf sevildikleri için oy alıyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri