Maç Tecrübeli Captan Aranıyor...! -Shark Team

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WamP!r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dünkü bebeler başımıza adam kesiliyor bak sen şu işe

La konu hit & post rekoru kırcak :D tartışın konu guncel :D

dünkü bebeler başımıza adam kesiliyor bak sen şu işe

Dünkü bebe bizlermiyiz yoksa sen mi ?

Ağzın daha süt kokuyor bulunduğun yerden alıyorum kokusunu. Suç bizlerde ki senin gibi bir çocukla muhattap oluyoruz :)

Ne beyinsiz insanlarsınız siz ? Wampir benim arkadaşım onunla eğlenmek için öyle yazdım siz önce kendi IQ bakın sonra beni konuşun benim ağzımı açtırmayın burda .

Beyler tartışma yapmayın.mücahit abim beni sever...! Dikkat ederseniz sonunda gülücük var..şaka olsun diye..

Lütfen tartışma yaratmayın !

Adamına göre muamele yapıyorum adam olursanız bizde adam oluruz

qL Başarılar

muco senden adam olmaz !

sen çok olur ya bot king ezme :D

Boş Konusma.Adam gibi duR.!
la kes ezikliği post kastını belli etme bari

adam resim paylaşıyo teşekkürler paylaşım için dio görende cfg paylaştı sancak ???

ne ayaksın olm daha dünkü bebesin ??

geleli kaç hafta oldu bebe benm postu geçti !

la mucahıt boku ben senın nasıl bı ezme oldugunu bılıyom 10-4 oynayan kendını king sananlardansın basımı utuleme

Tabi ya öyledir.Sizin kayışlarınız kopmuş anlaşılan.Sizde 2 yüz verince king olanlardansınız.Ben ister 10-4 kasarım ister 20-4 kasarım seni dertlemez.Senide gördük swlerde 0-3 gidince retry çekenlerdensin.Ben hiç bir zman retry çekmem.Beni tanıyan bilir.Kasamadıgım zaman bile retry atmam kasmaya çalışırım.Ama siz 1 dkda 1 retry kinglerisiniz.

Tabi ya öyledir.Sizin kayışlarınız kopmuş anlaşılan.Sizde 2 yüz verince king olanlardansınız.Ben ister 10-4 kasarım ister 20-4 kasarım seni dertlemez.Senide gördük swlerde 0-3 gidince retry çekenlerdensin.Ben hiç bir zman retry çekmem.Beni tanıyan bilir.Kasamadıgım zaman bile retry atmam kasmaya çalışırım.Ama siz 1 dkda 1 retry kinglerisiniz.
nokta.

Geri