Kürt Açılımını Destekliyor Musunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kürt Açılımını Destekliyor Musunuz?

• Evet, destekliyorum.

Oy: 1 5.3%
  • Hayır, desteklemiyorum.

Oy: 17 89.5%
  • Kararsızım

Oy: 1 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
1
EXE RANK

ikaya

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ikaya
Lütfen konuda siyaset tartışması yapmayınız.

Hayır, desteklemiyorum.

Hayır DestekLemiyorum

Türkiye cumhuruyeti bir bütündür parçalanamaz

Katıyen asla

Kürt Asıllı Oldğum İçin Namıdeğer seni Allaha havale Ediyorum Pis Irkçı Raşist.

Ben Desteklemiyorum

Beyler olayı sadece kendiniz açısında ele almayın, benimde var Kürt arkadaşlarım gerek gerçek hayatta gerek sanalda var hepsi çok iyi insanlar. Kendinizi öyle bi koşullandırmışsınız ki gerçekten Milliyetçi olmadığı halde sözde sanal milliyetçiliği yapanlar var aramızda Lütfen dikkat edelim. Namıdeğer hiçbirşey bilmediğini yorumlarınlada belli ediyorsun. En iyisi senin için susmak. Anlayamadım seni, kürt diyince miden bulanıyormuş hayırdır. Bizim savaşlarımızın hepsinde Kürt'ler yardım etti bize. Hepinize söylüyorum Kendinizi Milliyetçi göstermek için aptal aptal yorumlar yazmanıza gerek yok. Milliyetçilik yaptığınız yorumda değil KALBİNİZDE olmadı.

Yorumlaranıza dikkat edin. Mehmet kardeşim, üyenin yaptığı terbiyesizlikten dolayı forumumuz adına özür dilerim.

Bu yüzden siyaset bölümü açmadık hala.

Ne zaman herkes seviyeli olur o zaman siyaset bölümünde tartışırız bunları.

Yorumlara dikkat edin lütfen

Hayır, Desteklemiyorum .

Beyler olayı sadece kendiniz açısında ele almayın, benimde var Kürt arkadaşlarım gerek gerçek hayatta gerek sanalda var hepsi çok iyi insanlar. Kendinizi öyle bi koşullandırmışsınız ki gerçekten Milliyetçi olmadığı halde sözde sanal milliyetçiliği yapanlar var aramızda Lütfen dikkat edelim. Namıdeğer hiçbirşey bilmediğini yorumlarınlada belli ediyorsun. En iyisi senin için susmak. Anlayamadım seni, kürt diyince miden bulanıyormuş hayırdır. Bizim savaşlarımızın hepsinde Kürt'ler yardım etti bize. Hepinize söylüyorum Kendinizi Milliyetçi göstermek için aptal aptal yorumlar yazmanıza gerek yok. Milliyetçilik yaptığınız yorumda değil KALBİNİZDE olmadı.

Yorumlaranıza dikkat edin. Mehmet kardeşim, üyenin yaptığı terbiyesizlikten dolayı forumumuz adına özür dilerim.

kardeşim ben alıştım bu tür insanlara sorun etmiyorum artık

Biraz daha dikkatLi davransalar düşünseler Eminim Bu ülkede ayrım diye bişey olmicak

Ama Neyse Olan olmuş Biz yolumuza bakaLım Forum Olarak.......

İyi Forumlar Diliyorum herkese............

BannedR cok özür dilerim Lafım Temiz kürtlere deiLdi Mesajımı siLdim Lafım Türkiyeyi böLmeye ÇaLışaN PKK Lı kürkLereydı Çok özür dileRim :(

Tmm arkadaşım Sorun Yok.

Mehmet'im kusura bakma, lütfen

Hayır desteklemiyorum. Çünkü yıllardır Kürtlerde Türklerde istedikleri yerde iş bulabiliyorlar milletvekili olabiliyorlar hiç bir ayrımcılık yok du bu zamana kadar başbakan açılım yapcağına doğu tarafına iş imkanı sağlasa sorun kalmas bir de dtp ile iş birliği yapmadan pkk yı bitirebilir çok rahat TSK ordusuyla.

Burç Kardeşim Kafana Takma Ben düşünmüyorum bile artık ........

ain yanLıs oy veRdim :@ No Desteklemiyorum KahroLsun xD Laa Hayırr

Desteklemıyorum

Geri