Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*Mehmet Ali Erbil in Çarkifelek adli programda arabayi istiyorum diyen kadina arabayi kimin için istiyorsunuz diye sormasi, kadinin oglum için istiyorum deyince yaka mikrofonu açik olan Mali nin oglunun ..... koyayim demesi... Tabii ardindan tv lerde kanal kanal gezip özürler dilemis bayagi bir kivirmaya falan çalismis ama epey bir tazminati da aslanlar gibi ödemistir.
*Mutluhan Suner in Barcelona-Galatasaray sampiyonlar ligi maci sonrasinda bir ropörtaj oncesi Aniiil!... ...iyim mi yapicaginiz isin içine ben? diye bagirmasi.
*Bilmeyen yoktur yine de hatirlatalim.... Olay tolga garipoglu nun sundugu Hugoda geçiyo. neyse 12-13 yaslarinda bi çocuk tuslara basiyo din din dinnn..