KOmik Yazılar...!

- neyse!

arkadaşla film bakarken yaşlı bi amca geldi tezgahtara sordu
-e şey hayvanlı varmı?

-humm bi dk amcacım(2 tezgah ileriye bağırır). lan selooo hayvanlı varmı hayvanlı amca istiyor.

mekan: sinanpaşa önü;

-arkada$: abi eiffel 65 (eyfel sixty five) varmı?

-satıcı: o yoh yegenim ama $urada eiffel 65 (eyfel altmı$ be$), ondan verelim...

-kült filmler var mı?

-sen de mi kürtsün abi?memleket?

-yok kült film dedim...

-abi bi de kürt filmi satarsak bizi oyarlar burda.

-peki.kolay gelsin...

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]
Bu Yazı [size=small]10919 Kere Okundu.[/SIZE]​

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canlı yayın küfürleri

*CNN Turk un ilk yayina basladigi zamanlar studyoda haber sunan zatin yayinin bittigini ama sesin kesilmedigini bos gecip rejiyle olan muhabbeti:

- ankaraya mi baglaniyoruz simdi?

- ...tir et ankarayi!? Banu yu bulun bana

*Mehmet Ali Erbil in Çarkifelek adli programda arabayi istiyorum diyen kadina arabayi kimin için istiyorsunuz diye sormasi, kadinin oglum için istiyorum deyince yaka mikrofonu açik olan Mali nin oglunun ..... koyayim demesi... Tabii ardindan tv lerde kanal kanal gezip özürler dilemis bayagi bir kivirmaya falan çalismis ama epey bir tazminati da aslanlar gibi ödemistir.

*Show TV de yayinlanan cocuklararasi bir bilgi yarismasinda cevabi yanlis cikan cocugun hass..... demesi.

*Mutluhan Suner in Barcelona-Galatasaray sampiyonlar ligi maci sonrasinda bir ropörtaj oncesi Aniiil!... ...iyim mi yapicaginiz isin içine ben? diye bagirmasi.

*Bilmeyen yoktur yine de hatirlatalim.... Olay tolga garipoglu nun sundugu Hugoda geçiyo. neyse 12-13 yaslarinda bi çocuk tuslara basiyo din din dinnn..

“islemiyo tolga abi hakkim gitti tuslara basiyom islemiyo tolga abi.)))”

Geri