3
EXE RANK
astonishinq`
Fexe Kullanıcısı

Enes Kanter, yaptığı açıklamada, İtalya'nın Bormio kampında takıma katılmasının ardından, tecrübeli oyuncuların kendisine yardımcı olduğunu belirtti.
Takımda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kanter, ''Burada olmaktan çok mutluyum. İtalya kampı da çok iyi geçti. Ondan önce 20-25 gün basketbol oynamamıştım. Benim için çok iyi geçti. Hidayet ağabey bana 'Heyecanlanmana gerek yok. Burada herkes sana inanıyor. Kendini göster' demişti. Ben de elimden geleni yapıyorum'' dedi.
NBA'deki lokavt bitene kadar herhangi bir takımdan teklif alıp almadığına ilişkin soruya ise Kanter, ''Bu konuyla menajerim ilgileniyor ben yalnızca milli takımda oynamaya odaklandım'' yanıtını verdi.
FURKAN ALDEMİR
Milli takımın genç oyuncusu Furkan Aldemir ise Ümit Milli Takım'ın formasını giydiğini ancak (A) Milli Takım'da yer almanın çok farklı olduğunu ifade etti.
Furkan Aldemir, ''Buranın havası çok farklı. Takıma ve kampa adapte olmam için herkes yardımcı oluyor. Ben de iyi çalışıyorum'' diye konuştu.
Furkan Aldemir, oda arkadaşı Enes Kanter ile çok iyi anlaştıklarını da belirterek, ''Çok iyi arkadaşız. 2 yıldır görüşemiyorduk. Burada karşılaşmak da güzel oldu'' ifadesini kullandı.
''En iyi 5'e'' seçildiği Ümit Erkekler Basketbol Turnuvası'ndaki performansına ilişkin de Furkan, ''Madalyayla dönmeyi isterdik ama bunu başaramadık. Ancak böyle bir turnuvada 'En iyi 5'e' seçilmek de gurur vericiydi'' dedi.