JDownloader 0.8.9 RapidShare derdinden kurtulun

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Temel Kullanım Alanları
Link eklemek için en basit yöntem link yakalayıcı kullanmaktır, jdownloaderin üstünde bulunan link yakalayıcı simgesine tıklayarak, bu kullanışlı eklentiyi çalıştırabilirsiniz. En gerekli kullanım alanlarını aşağıdaki resimde gösterdim.

i161789_2.png

Link Yakalayıcıyla Eklediğim Linkler Nereye Gider? Nasıl Kullanırım?
Link yakalayıcı kopyaladığınız linkleri toplar, herhangi bir internet sayfası veya metin belgesinden kopyalayabilirsiniz. En basit kopyalama yöntemi(linki göremediğiniz veya tam***** göremediğiniz durumlarda) link resmi veya yazısının üstüne sağ tıklayıp 'Bağlantı konumunu kopyala' seçeneğine tıklamaktır(Mozilla Firefox İçin)

i161794_3.png

Jdownloader modemimi nasıl resetler?
Modem resetleme rapidshare gibi indirmeler arası beklemenizi isteyen veya günlük indirme limiti koyan siteler için kullanılabilir, Link yakalayıcının sağındaki butonla aktif olur.

i161796_3.png

Modem resetleme butonu aktif ama modemim resetlenmiyor neden?
Bu özelliği kullanmak için bir de modem ayarları yapmanız gerekmektedir, aşağıdaki resimlerde nerden yapacağınızı işlem sırasıyla gösterdim. 3. işlemden sonra çıkan ekranda modem modelinizi seçiniz, ekranın üstündeki arama bölümüyle daha kolay bulabilirsiniz, eğer modeminiz listede yer almıyorsa bu özelliği kullanamazsınız.

i161800_5.png

Premium Üyeliğie sahibim nasıl kullanabilirim?
Aşağıda işlem sırasıyla gösterilmiştir

i161802_6.png

Jdownloader İndirdiğim Dosyaları nereye kaydeder ve .rar dan nasıl çıkarır?
Benim upload ettiğim versiyonun da otomatik olarak D:/download dizinine çıkarmaktadır. (indirmeleri de o dizine yapıyor) ama ben değiştiricem derseniz...
İndirililme Yapılacak Klasör Seçimi

i161803_7.png

Rar dan çıkan dosyaların nereye kaydedileceğinin seçimi

i161806_8.png

Burdan İndir

[B]http://www.4shared.com/file/142917610/4a65a6b2/JDownloader_089.html[/B]

ya da buradan

Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Geri