JD [vs] GDR Yeter mi Daha Koyum mu ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam o zaman ss karşılığı ss koyuyorsan ben sana bir dosya upload edeyim sende bizim aynı dosyadan at olmazmı ? Siz real deyip fake ssleri koymuyorsunuz siz googleden resimler çalıp nb ye benim diye koyuyorsunuz tabi.

benim için farketmez her türlü :) bu arada o google amca ile espri yaptığını sanıyon ama konuya tekrar bak zaten konun içeriği kaynatma amaçlı neden bahsediyon hala :D

1 konun başlığı gir kop diyo zaten hala *** etme derdindesin ıskaladı :D

2 koyduğun sslerde ya 2 yada 3 adam fake al sana real olunca ne oluyo ıyı bak

http://www.netbilgini.net/mac-ve-vsleriniz/207434-jd-vs-t-c-s.html

sen anca yendiğin tek mapı koy :D

3 movıe yapsan daha cok kişi izlerdi la bakıyomda 14 kişi indirmiş :D

her trlü tw veririz :D

Tamam kardeşim bu kadar abartmayın alt tarafı bir oyun
Murat kardeşim gl teamına ve sana

La bebe vallahi özürlü la yemin ederim bak :D S.g ya özürlü recoil boru gibi 2 kişi de gh dahada gelmiş diyor ki tw veririz yol al laaaa :D Koyduğu ss de zaten 3 ay önceki ss başka ssmi bulamadın yeni tcs yi yenecek gücünüz mü yok yoksa ki zaten yenemiyorsunuz :D Şizofren bebe :D

La bebe vallahi özürlü la yemin ederim bak :D S.g ya özürlü recoil boru gibi 2 kişi de gh dahada gelmiş diyor ki tw veririz yol al laaaa :D Koyduğu ss de zaten 3 ay önceki ss başka ssmi bulamadın yeni tcs yi yenecek gücünüz mü yok yoksa ki zaten yenemiyorsunuz :D Şizofren bebe :D

TCS yi yenecek güçle alakası yok onun :D senin JD ile maç atcak gücün yok :D

hep byle diolar tw ye bakınca *** gibi kalıyolar sende fazla konuşma bence hade sağdan sağdan :D

Bi oyun için küfür yakışmıyor bi de ana bacı katıyorsun oldu mu şimdi?

Tamam kardeşim ya lütfen küfür etmeyin artık alt tarafı bi oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri