4
EXE RANK
~ k u k L a `
Fexe Kullanıcısı
eyvBaşarılar . . .
eyvBaşarılar . . .
eyvBaşarılar.
kaan daha dün bokunu yiyodun o clanın ne oldu la yemek yediğin kabamı işer oldunoncelıklle gl mı atıyım klan bı ara sonra yenıden kuruldu ve uyum kotu bıze bıraz sure verınde 12-0 lar nasıl gelıyo veysel bıde sana yakıstırmadım tıplere bak dıyonuz hepınız tıpınızı bılıyom agzımı actırmayın. Bız sızlede mac attık 3 mac attık yendık ama nb koymadık 1 2 ay takıldık dıe ama sız kasındınız galıba ben anlamadım bundan sonra yolumuza cıkmayın .
he bu aradada artık kım ne tadacak bellı olmaz.
ahahakaan daha dün bokunu yiyodun o clanın ne oldu la yemek yediğin kabamı işer oldun![]()
bebeye bak la
ts gel labebeye bak la
işteyimts gel la
ha tamamişteyim![]()
eyvBaşarılar Arkadaşlar
bi kere yaşım 13 değil bi laf öğrenmişler 12 yaşındaki flan felan teşşekür ederimkuklaya 13 yaşında diyen zihniyetsizler cs ile yaş ne alaka adam çoğunuzdan daha iyi oynuyor boş yapmayın ql atın geçin.
bi kere yaşım 13 değil bi laf öğrenmişler 12 yaşındaki flan felan teşşekür ederim![]()
ıso ben sen kadar pasıf yussuz karaktersız bır adam gormedım burdan mal mal seyler yazmıcam herkes bılıyo saten burda mal mal sozler solede unlu olmaya calıs oke buyu sonra gelkaan daha dün bokunu yiyodun o clanın ne oldu la yemek yediğin kabamı işer oldun![]()