0
EXE RANK
KitMoree^;-STİEN-
Fexe Kullanıcısı
Yenilince bahane uydurma çabaları vol1 

13 yasında bir çocuk olarak güzel cümleler kuruyosun kuklacım fazla uzatmıyorum emredersinglni at geç Fazla uzaatma![]()
Atarız atarız Rahaat ol10-2 ASDASD:ASD: 2 yarı atarız kocum takma sen bunlara kafanı![]()
Bak şöle yavaşça Adam oluyosn13 yasında bir çocuk olarak güzel cümleler kuruyosun kuklacım fazla uzatmıyorum emredersin![]()
![]()
FAzla ağlama koççum maçta 1 Adam vur önceYenilince bahane uydurma çabaları vol1![]()
Tamam ben önce ağlamamayı öğrenim hımm peki anladım.FAzla ağlama koççum maçta 1 Adam vur önce![]()
Canımsınadamın hammaddesisin![]()
Tamam ben önce ağlamamayı öğrenim hımm peki anladım.
Ya Kitmore ? Sen kimsinki ya yılların clanına kafa tutuyosun ben anlamıyorum sana laf düşmez burda sen çık git ne biliyim cs felan bırak yani![]()
Yürübe goççumYa Kitmore ? Sen kimsinki ya yılların clanına kafa tutuyosun ben anlamıyorum sana laf düşmez burda sen çık git ne biliyim cs felan bırak yani![]()
ağlıcaksan yazma dostumsesli güldüm yılların clanı :ASD
:ASA:AS: zuhahahahaha
Sana Tattırılan tattırılmıs sen burda konusosunKendini fazla kaptırmışsın sanala dikkat ette realde tattırmasınlar
kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor lütfen yazıpta kendini düşürmeSana Tattırılan tattırılmıs sen burda konusosun
Sen hala aglıormusun canıms :Skimin ne olduğunu herkes iyi biliyor lütfen yazıpta kendini düşürme![]()
istanbul Gelebilcenmi koççuum yaşımı görebilcenmi ?yılların clanıkaptanı 13 yaşında