Gİrİn İÇerİ!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ruuzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

ruuzy

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ruuzy
ADMİNLERDEN İLK ÖNCE İSTEĞİM LÜTFEN BU KONU KİTLENMESİN KİTLESENİZ NOLCAK KİTLEMESENİZ NOLCAKK...ARKADAŞLAR GÖRMÜYOMUSUNUZ KES SADECE WATCH FLN ADAMLARIN HER ATTIĞI KAFAYA GİDİO ... ADAMLAR CFGLER SAYESINDE ÜNLÜ OLUO AYIP DEİLMİ MADEM ÖLE HERKES KOYSUN EN KRAL CFG SİNİ BİZZDE KRAL OLALIM TAHTIMIZA OTURALIM... KOYUN EN KRAL CFGLERİNİZİ BU KONU ALTINA HERKES ÖĞRENSİN ADMİNLER YÖNETİCİLER MODERETÖRLER BURAYA KOYDUNUZ CFGLER BİŞEYE YARAMAZ KENDİ CFGLERİNİZİ KOYUNSANA :sneaky2::cursing:

sen baya dolmussun birader ;)

Saçma Konu Cfg İstiyon Kendin Yaparsın Adam Orda Kendi Emeğiyle Cfg Yapıo Sende Onun Sayesınde Kıng Olcan Oh Ne Ala Memleket Konu Kılıt.....!

Ne emeĞİyle yapio afedersİnde oyunun İÇİne siÇtilar admİnler banlicasaninz banlayin beni ben gerÇeklerİ sÖlÜom .İ..alayina İsyan kİlİtlemeyİn lÜtfen konuyu

kardeş senle bi boğaza gidelim içelim iyice bir... fena efkarlısın sen

Saçma Konu Cfg İstiyon Kendin Yaparsın Adam Orda Kendi Emeğiyle Cfg Yapıo Sende Onun Sayesınde Kıng Olcan Oh Ne Ala Memleket Konu Kılıt.....!

güzeL dedin eLine sagLık hakınzLa yapıN yapamıyoRsanzıda adamdan parayLa satıN aLsın

ArkadaŞlar yapmayin para veroz sankİ gerÇek cfgsİnİ atioo atio pktan bİŞe tmm len moderatÖrler İİ cfg yapiomussunuz ya yapin bana full aİm kontÖrle almayan............

Saçma bir konu :)

TMM ALACAM KİM YAPACAK YAPAN VARMI!!!!!!1:mad:

cfgsiz Def Oynayın Nasıl king Oluyo Ya Bırak Allahını Seversen cFg IStıosun Bıde.....

once kendini cfg siz qelistiR benim cafede 1abim wardı 32 yasında benden 10yas büyük adam defLe akıoRdu
önce biLek oLcak biLeksiz cfg tıN 1sk...me. yaRamaz

Cfq olsa ne olcak bi maca gidersin dırt 0-15 gidersin def kasmayı ogren once !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri