Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendimi kendime inkâr ettiren sen değilsin. İnanmamak için kendimi ne kadar zorlasam da varlığına hayran olduğum yaşama tutunma gücüm iyi şeylere inanma gücüm umudum aşkım hayallerim değilsin. Sen benim hiçbir şeyimsin
Hani herşeyi hisseden hani benim yarımdın sen yalan soyleyende sen ... kızıyorsam sevgimdendir hep sevgimden.. şimdi artık git istersen. sigaram içkim bitkinim bitkin .. kaç gündür oruçtayım !! artık aglamam lazım ... kac gundur habersızım adaletin bumu senın ? sımdı hepten gıt ıstersen .. cok mu onemlıydı sankı ? yanlızca bır ofkeydı .. bırakıp gıttın sen benı merak eden bendım senı .. halımı hıc sordun mu kı ? ıste sevgı ıste sevda yagmur gıbı sokaklarda korkuyorum bu gıdısle ! sev dedın sevdım ıste ıntıkamsa aldın ıste korkuyorum.. bu gıdısle sonum olacaksın.. hadı cnm hadı sende !! bu nasıl sevmekmıs boyle ? sımdı sensız gecelerde acı veren bedenımle ıste bır gece daha teslım oldu sabaha.. ne kadar daha sensızım ?? sımdı burda yapayanlız benı kıme teslım ettın ? istesem cok kısada bulurdum senı.. ılk sekız gunu anlatamam saga don yatamam sola don yatamam aklımdan senı atamam.. senı sevıyorum bu kadar konustuguma gore.. cok sukur bugun uykum var gozlerımde.. istanbulu bulutlar sarıyor benı sardıgı gıbı.. istanbul kararıyor gonlum gıbı ! keske burda olsaydın .. yanii sımarsaydın hattaaa .. hani herseyı hısseden hani benım yarımdın sen ? yalan soylemek neden ? kızıyorsam sevgımdendır hep sevgımden..
sımdı artık gıt ıstersen sıgaram içkim bitkinim bitkin .. kac gundur oructayım artık aglamam lazım ...
birgün biterse bu aşk.
geri dönemem biliyorsun.
yalvarsan da boş....
kendini avutursun.
aşkı bu kadar basite alma.
sevgi yüce bir duygu anla.
hem yaşamalı hem yaşatmalı insana.
tek taraflı aşk aşk değildir.
aşkı için yollara düşmüş insan
sonunda delirmiş inan.
sen umursamaz bir aşık.
bense aşkına bağışık.
çok naz aşık usandırır
ben de usandım artık.
seni sensiz yaşamaktan bıktım.
sevgine kalbimde mezar açtım.
aşkımı artık oraya gömdüm.
hayat sensiz de güzel olacak.
sanıyor musun sevgisiz olmayacak.
bir aşk biter diğeri başlar.
aşksız da yaşayamaz insan.
bana verdiğin güzelliklerin yanında
gözyaşlarıyla sulanmış
acıları unuttum gibi.
bak şimdi
herkes gitsin yoluna.
sana da kocaman bir elveda.
Simdi yarali yüregimden tükenmisligin ayazindan benligimin yüreginden cikacak su son sözleri Iyi Dinle...
Gözyaslarim yanaklarimla sevisirken omuzlari basimin altinda olan insan...
Bana baktigin gibi kimlere bakmissin!
Ellerimi tuttugunda ellerinin niye okadar itici oldugunu simdi cok daha iyi anliyorum !!!!!
Ellerimi tutan o ellerde ...baska tenin kokusu izi varmis ...
Güzelim sen hala anlamadiysan....
Ve hala istiyorsann !
Ben yokum ki artik
biz olamayiz bundan gayri !
Tut istedigin eli ...
Koy basini aglayan herkezin omzuna
Bak simdi bana baktigin gibi ele !!!
Ne Kanimda
Ne Canimda
Ne de Umurumda degilsin !!!!
Yikilirdim belki yikan sen olmasaydin
Aglardim ugruna ...gözbebeklerimden akitacagim bir damla gözyasimdan degerli olsaydin !
Simdi cek git yoluna ...
Yalan asklara...
Yooook artik ''eyvallahim'' yürekten vuranlara !!!!
"İçim acıyor geçer elbet geçer de anlamsız bir yer de
unuttuğumu sandığım bir yer de yeniden sızlar ama varsın
sızlasın sızlamadı mı;
sızlamadan da kocaman sevilmiyor ki... "
Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum? Beyaz
bir ışık arıyorsun bazen görüyorsun.. Siyahın yoğunluğu
eritiyor ışığı yine kör oluyorsun..
Nerdesin sen şimdi kim bilir?
Neler yapıyorsun?
Özlüyor musun beni?
Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum
uzun uzun.. Seni Seviyorum diye haykırıyorum. Dünya umurumda
değil. Takmıyorum düşünmüyorum hiçbir şeyi.. Sadece seni
sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında
olamadığım için ağlıyorum..
Bırakıp gittiğin tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri
aylar geçti.. Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi...
Beni sevmediğini önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm
sevgimi. Ama bu gece Vazgeçiyorum Senden.. Ben seninle olmak
seni yaşamak istiyordum.. Tek isteğim buydu.. Ama izin vermedin.
Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır..
Ne yapsan affedilmeyecek
ne yapsan boş..
Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz
ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek...! :/
Korkma seni artık sevmiyorum....
ben senden VAZGEÇTİM..
Ve sensizlikti karanlık göz gözü görmezcesine kördü kalpler..Ve sensizlikti üşümek...Yarin koLLarından uzakta savunmasız ve çıplak...Ve sağırdım artık sensizken..Ne kimseyi duyuyorum..ne de sorulara cevap verebiliyorum..son bir umuttu senin sesin..Duyamadım..şimdi sensizlik hissizliğe dönüşüyor.ßundan sonra dönsende farketmez hissetmiyorum..Ne kalbime tırmanışını ne elimi tutuşunu ne de dudaklarımdaki busenii...
ßoş bakıyorum görmeden...tutuyorum karanlıktan ve sürüklenircesine ulaşıyorum çıkmaz sokağa..Ve sensizlik zaten çıkmaz sokak..kayboldum ben o uçurumda..
Dipsiz bir kuyudaymışım meğer..gelen boş dönüyor boş kovasıyla..çünkü artık ne verebilicek umudum ne de gözyaşlarım kaldı..Atılan taşlar bulamıyor kuyunun dibini..körüm yasağırım ya ve sensizim ya düşse de incitmez o taş beni..Gözlerim de ıslak değil eskisi gibi ve ellerim tutunacak bir dal aramıyor artık..Mucizemdin ! YOKSUN.!
Ve ben hala o dipsiz kuyudayım..şimdiye kadar gelmedin ya sevgilim..şimdiden sonra da gelme istemem seni..!
Bu kapıdan çıkarken ellerim buz tutmuş gözlerim ağlamakta..elveda diyorum sana ama bir defa “kal” desen olmaz mı?
Sen “kal” de belki gitmem..son kez dönüp bakmak istiyorum ardıma.bakamıyorum ..
Biliyorum arkamda beraber uzandığımız bi yatakhala yıkanmamış şarap bardakları buğulu camdaki adımız kaldı..son defa görsem hayal olmadığına bi kez daha kanaat getirsem..
Şimdi kapının eşiğinde ben boynu bükük gözü yaşlı koltuğunda oturan sen kaldı sadece.dudaklarım konuşmak için çabalarken gözlerim sele tutuldu..susmakla yetindim.
Sende kalan bi umut vardı kapıdan çıkmamın geç kalınmışlığından belki..gözlerinden okuyabiliyordum..ama bu gerçekti artık sensiz bir ben ve bensi bir sen olacaktı.
Saçlarımın savrulmuşluğuyla bedenimdeki titreme hala ardımda kalanı seyretme çabasında ama yapamıyorum..bi daha dönüp bakarsam gidemeyeceğimi biliyorum..”kal” desene bana sevdiğim..”gitme” desene bir defa..
Tekrar tutup ellerini tekrar çekmek istiyorum kokunu içime..ve tekrar beraber uyuyup beraber rüyalara dalmak istiyorum seninle..bir defa “kal” desen yine izlesek o çok sevdiğimiz filmi birlikte. Ben uyuyakalsam yine sen üstümü örtüp beni izlesen..sabah öperek uyandırsan beni tekrar sevdiğim..
Hala kapının önünde son bi umutla bekliyorum..”kal” de diye..gözlerim buğulanıyor ilk buluştuğumuz an seriliyor önüme ve şimdi sen orda ağlamakta ve ben artık koydum adını “ELVEDA”…
Şimdi tüm silinmişliklerle çektim kapıyı..lanet olası bağırmalar cam kırıkları ve kalp kırıklarıydı ardımdan duyduğum sesler..o sokaktan geçiyorum her buluşmamışta bizi memnuniyetle ağırlayan o sokaktan..c..... son kez dönüp bakıyorum adımız yazıyor hala..senin parmak izlerinle benim gözbebeklerim kalmış o camın üzerinde..yolun sonu gelmek bilmiyor..ağırdan alıyorum adımlarımı..belki gelir arkamdan ve “gitme” dersin diye..gözlerim yine tenhalığın içinde kayboluyor.
Ve seN..
Koşar adımlarla geliyorsun arkamdan..”GİTME” diyorsun..gözlerin gözlerimde dans ediyor..kalbimdeki çırpınışlarla birlikte kollarım sarmalıyor seni..dudaklarım temas ediyor dudaklarına..tekrar tekrar gözlerimi açıp kapatıyorum..hayal değilsin..sensin sevdiğim benimlesin..
Artık ellerin ellerimde kokunu doyasıya çekiyorum içime ve hiç ayırmaksızın bakıyorum gözlerine..geri geri geldiğim o yolları artık koşar adımlarla bitiriyorum..kapıyı çekerek çıktığım o evin kapısını yeniden ben açıyorum..
Bozulmuş olan yatağımıza büyük bir yorgunlukla seriliyorum..ve yine beraber uyuyoruz sevdiğim..umudumun başladığı ve rüyamın hiç bitmeyeceği bir yerdesin şimdi..gitme dedin “buradayım” diye haykırıyorum BiTAnEm..ve seni son nefesim olana dek seveceğim BiTAnEm.
Kaderde senden ayrı düşmek de varmış
Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim...
Seni tanımadan
Hele seni böyle deli divane sevmeden
Yalnızlık güzeldir diyordum
Al başını kaç bu şehirden
Ufukta bir çizgi gibi gördüğün dağlara
Rüzgarın iyot kokularını taşıdığı denizlere git
Git gidebildiğin yere git diyordum
Oysa ki senden kaçılmazmış
Yokluğuna birgün bile dayanılmazmış.
Bilmiyordum...
Yine de dayanmağa çalışıyorum işte
Bir kır çiçeği koparıyorum gözlerine benzeyen
Geçen bulutlara sesleniyorum ellerin diye
Rüzgar güzel bir koku getirmişse
Saçlarını okşayıp gelmiştir diyerek avunuyorum
Yaşamak seninle bir başka zamanı
Bir başka zamanda seni yaşamak
Herşeyden önce sen
Elbette sen
Mutlaka sen
İster uzaklarda ol
İster yanıbaşımda dur
Sen ol yeter ki bu zaman içinde
Ben olmasam da olur
Seni bir yumağa sarıyorum yıllardır
Bitmiyorsun
Çaresizliğim gün gibi aşikar
Su olup çeşmelerden akan güzelliğin
İnceliğin ışık ışık yüzüme vuran
Sen güneş kadar sıcak
Tabiat kadar gerçek
Sen bahçelerde çiçekler açtıran
Sudan havadan güneşten yüce varlık
Sen o tek sevgi içimde
Sen görebildiğim tek aydınlık
Bir nefes de benim için al
Havasızlıktan öldürme beni
Bulutlara yıldızlara benim için de bak
Susadım diyorsam
Bir yudum su içmelisin
Ben yorulduysam sen uyumalısın
Ellerim sevilmek istiyor
Saçlarım okşanmak istiyor
Dudaklarım öpülmek istiyor
Anlamalısın.
Ağaçların yeşili kalmadı
Gökyüzünün mavisi yok
Bu dağlar o dağlar değil
Rüzgarında kekik kokusu yok
Kim bu çaresiz adam
Bu kan çanağı gözler kimin
Kaç gecedir uykusu yok
Gündüzü yok
Gecesi yok
Yok
Yok
Anladım
Sensiz yaşanmaz bu dünyada
İmkanı yok
Satırlarımı son kez yüreğine eğip sana yazıyorum. Yoksun işte. Cümlelerim bile değişti sensizliğin vurgun saatlerinde. Herşey anlamsız herşey kapkaranlık. Seninle gülümseyen satırlarım bak şimdi yokluğunda karamsarılığa büründü "Hayatımın hiç bir karesinde sevgi olmamıştı. Sevgi zannetmiştim yalanları umut zannetmiştim karanlıkları. Hep severken terkedildim hep gülümserken acıya yenildim. Belki de sevilmeyi haketmedim ben. Belki de hiçbir zaman sevginin sofrasında gülüşlerimle nefes alamayacağım."
Sensizliğin vurduğu dalgaların arasında ılık nefesini bekliyorum. Telefonlarım hala sessiz yüreğim ise sensiz. Bıraktığın yerdeyim. Çok mu senden istediklerim ? Çok mu seni uzaklarda bekleyip bir yudum nefesini beklemelerim çok mu ? Haklısın. Ben sevgiyi hiç haketmedim..Hiçbir zaman da haketmeyeceğim.
Birkaç gün sonra doğum günüm. Haklısın dünyanın en mutlu insanı benim. Yanılıyorsun dört duvar yalnızlığında üşüyorum. Artık dışarıya bile çıkmıyor. Herşey seni hatırlatıyor. Dört duvar yalnızlığında yokluğunu soluyorum. Çok mu istediklerim senden ? Çok mu sana dair beklentilerim....?
Düşlerinde ellerini tutmaktan öte ne istedim senden. Karanlıklarıma bir avuç güneşinle gelmeni gecenin avuçlarında uyumaktansa avuç içlerinin arasına kıvrılıp bir cocuk gibi senin yanında gülümsemeyi istedim hep. Gelmeyeceğini bile bile bir yudum sevgini diledim. Çok mu istediklerim ? Artık kelimeler anlamsız çaresizliğim ise yapayalnız. Şimdi beni bıraktığın yerde hala seni bekliyorum. Çok şey istemiyorum senden. Yüreğime yüreğinle dokunmak ılık nefesinden düşüp gülüşlerinden avuçlarına yuvarlanmak..Sadece gözlerinde demlenmiş umutları sesinden duymak kirpiklerinde ıslanmış gözyaşlarınla kanayan yokluğunu yıkamak. Söyle hadi senden istediklerim çok mu sevgili ?
Senden hiçbir zaman yollarıma serilecek bir ömür istemedim. Ya da duygularıma sunulacak bir beden diledim senden. Asla senin yüreğinde bir yudum sevgi damlası istedim. Dilinde ıslanan bir kelime iki dudağından havaya kanatlanmış bir nefes olmayı diledim ben. Biliyorum hiçbir zaman ellerimiz birbirini tutmayacak. Yüreklerimiz hep hasretin avuçlarında " imkansızlığı " yaşayacak. Lakin karanlıkların içindeyim. Ne olur nefesinden bir yudum " hayat "yolla. Seni soluyayım havayı solur gibi. Zifiri gecenin içinde kaybolmak üzereyim. Yokluğun kanarken ne olur bir avuç güneşinle karanlıklarıma gel. Karanlıkların içinde sonbaharda solan bir yaprak gibi düşmek istemiyorum kuru toprağa. Anla sevgili; gözlerinde saklı aydınlığına ihtiyacım var benim..
Eğer gelmeyeceksen sevgili ; bırak tövbeleri yarım kalmış günahlarını ser bedenime. Sevgiyi haketmeyen kalbim bari bir işe yarayıp küllerimden yalnızlık gülleri yeşersin yalnızlığın gölgelerinde. Bir yudum sevginle düşlerime gelmeyeceksen; bırak ta sensizliğin içinde avuç içlerinden kanatlanayım sonsuzluğun satırlarına. Bir avuç güneşinle karanlıklarımı ezmeyeceksen; bırak dilinde ıslanacak son dua gözbebeklerinde akan son damla olup toprağa ben sarılayım. Ben ellerimi uzattım yüreğine; nefesinden ya yokluğunu yolla yalnızlığa sarılayım ya da gözlerini yolla delice yüreğine soluyayım..
" Karanlıklarıma yokluğunun hançerinin düşmesine izin verme; gözlerinde saklı bir avuç güneşle gel yalnızlığın gölgelerine.
Uzun zaman önce dünya yaratılmadan insanlar dünyaya ayak basmadan önce iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarını bilmez vaziyette dolanıyorlarmış.Bir gün toplanmışlar.SAFLIK ortaya bir fikir atmış : "Neden saklambaç oynamıyoruz?". Ve hepsi bu fikri beğenmiş ve hemen çılgın ÇILGINLIK bağırmış : "Ben ebe olmak istiyorum ben istiyorum" ve başka hiç kimse ÇILGINLIĞI arayacak kadar çıldırmadığı için ÇILGINLIK bir ağaca yaslanmış ve saymaya başlamış 123.... Ve ÇILGINLIK saydıkça iyi huylarla kötü huylar saklanacak yer aramışlar.
ŞEFKAT Ay' ın boynuzuna asılmış; İHANET çöp yığınının içine girmiş; YALAN bir taşın altına saklanacağını söylemiş ama yalan söylemiş çünkü gölün dibine saklanmış; TUTKU dünyanın merkezine gitmiş; PARA HIRSI bir çuvalın içine girerken çuvalı yırtmış.Ve ÇILGINLIK saymaya devam etmiş.798081... AŞK ın dışında bütün iyi huylar ve kötü huylar o ana kadar zaten saklanmış. AŞK kararsız olduğu gibi nereye saklanacağını da bilmiyormuş.Ve ÇILGINLIK 959697... ye gelmiş ve 100' e vardığı anda AŞK sıçrayıp güllerin arkasına girmiş ve saklanmış.
Ve ÇILGINLIK arkasına döndüğünde ilk önce TEMBELLİK i görmüş. O ayaktaymış çünkü saklanacak enerjisi yokmuş.Sonra ŞEFKAT i ayın boynuzunda görmüş ve İHANET i çöplerin arasında SEVGİ yi bulutların arasında YALAN ı gölün dibinde TUTKU yu dünyanın merkezinde hepsini birer birer bulmuş sadece biri hariç. Ve ÇILGINLIK umutsuzluğa kapılmış en son saklı kişiyi bulamamış derken HASET bulunamadığı için haset duyarak ÇILGINLIK ın kulağına fısıldamış : "AŞK ı bulamıyorsun o güllerin arasında saklanıyor."
Ve ÇILGINLIK çatal şeklinde tahta bir sopa almış ve güllerin arasına çılgınca saplamış saplamış saplamış saplamış ta ki yürek burkan bir haykırma tonu onu durdurana kadar.Ve haykırıştan sonra AŞK elleriyle yüzünü kapayarak ortaya çıkmış ve parmaklarının arasından sicim gibi kan akıyormuş.ÇILGINLIK AŞK ı bulmak için heyecandan AŞKIN gözlerini çatal sopa ile kör etmiş.