Geant`s Clan Tanıtımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

q0Rqe0us

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
q0Rqe0us
Beyler bu konuyu önceden acmıstık ama clana yenı playerler aldık bazı playerler cLandan Cıktı ve Clanımızın En son Hali ve en Yeni Hali buDur bu Cs aleminde kalıcı olmamız dileğiyle :D

12502.gif

Clan PlayerLeri
*gєαηт`ѕ & ~´-qθя[qє]θυѕ-`~ ´c`
[size=x-large][size=large]*[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=large]gєαηт`ѕ &[/SIZE][/SIZE] ~`nAuqhTy`~ `PPIJJ-
*gєαηт`ѕ & -tosN `m|b.
*gєαηт`ѕ & EsrarenqijzZz <Cavo>
*gєαηт`ѕ & hArry*
*gєαηт`ѕ & M0naRque ;; <3
*gєαηт`ѕ & ~ F`uXurY.# :}
*gєαηт`ѕ & [eRk0] x3 qwe.#
*gєαηт`ѕ & ~ deAdLy
*gєαηт`ѕ & TeqiLa^<qoLpA;ninjA>
[size=x-large][size=large]*gєαηт`ѕ & Bıscan[/SIZE][/SIZE]

Sıralamanın hiç bi önemi yoktur!

qele bizee

By -tosN.

Gl bize. :) :001_cool:

qL bize ta kendisi :D

Gele hadi hayırlısı diyorum.

konu ismine bak actığın yere bak clan tanıtımı bölümü boşuna acılmadı + msn vermek yasak

sizin gorewınız ne sızn gorewınızde konuyu tasımak konulara bakmak onlarıda sz yapın

qeLee .. bize :D

sizin gorewınız ne sızn gorewınızde konuyu tasımak konulara bakmak onlarıda sz yapın

sen önce konuyu doğru yere acmayı öğren sonra bana laf söyle 1000 defa clan konusu actın rahat her seferinde aynı azıcık forumu gezsen belki görüceksinde

sen önce konuyu doğru yere acmayı öğren sonra bana laf söyle 1000 defa clan konusu actın rahat her seferinde aynı azıcık forumu gezsen belki görüceksinde

bu bnm daha ilk defa clan tanıtım konum sen benı baskalarıyla karıstırma mod luk aldıysan konudada gorewlerını yap mılletı bılgılendır

bu bnm daha ilk defa clan tanıtım konum sen benı baskalarıyla karıstırma mod luk aldıysan konudada gorewlerını yap mılletı bılgılendır

ya ben senin kac kere konunu tasıdım ilk konusuymus bilgilendirmeme gerek yok bölüm ortada

Geri