!! Forumdaki 3D movie SaçmaLıgını KesiN!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3
EXE RANK

*Dynamic

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumqs.com
*Dynamic
Beyler artık forum artık küstah ve kişiliksiz kişilerle dolmaya başladı. Yok bunun 3D movie si yok sunun Ghost u. Şu saçmalıkları

kesin artık ve bir son verin. Bileginin hakkıyla kasan adamları ghos7 yapıyorsunuz.Sizin ghost dediginiz çok insan tanırım Onların %99 u degil ghost a dilenciye bile para vermeyecek kadar iradeli insanlar.

Hiç hayatınızda rasgele duvar tarayrk hs atmadınız mı ? Siz hiç pusulabilecek yerlere ateş ederek cıkmazmısınız ?

Siz hiç ses kasmazmısınız ? Afedersiniz ama artık şu 6 yaşındaki cocuk gibi davranmayı bırakamaz mısınız ?

Gururuna yediremeyen 3D Movie yapıor. Yazık be! Daha şurda gh0s7 h4x in anl***** bilmeyenler gidip başka insanların onurunu zedeliyor.

Bunu ancak GURURUNA YEDİREMEYEN İNSANLAR YAPAR. Kime Nedir Ki birinin hiLe ile oynaması. Sanane kardeşim. Bunu acıga cıkararak elinize ne geçti ? Bu çözülemeyen bir cinayet midir ki katil cezalandırılsın ? Gerçekten 3D ile oynuorsa kimseyi ilgilendirmez.

Bir de utanmadan Movie cıkarıorlar.Sk-gaming de ne kadar komik duruma düştügünüzün farkında değilsiniz.Büyük bir marifettir sanki.

Forumda o kadar konu açıldı cs iyi oynanması için neler gereklidir die. Cogu kişi 6.his+zeka demedimi ? 6.hisin ve zekanın
var olmadıgı kişiler işte bu 3D movie leri cıkarıor.Demekki birilerine kasmak FENA HALDE BATIYOR :)

artık şu saçmalıgı kesin böyle şeylerede yüz vermeyin.Bir gün size böyle bir iftirada bulunurlarsa anlarsınız belki.Atalarmız ne demiş ;

BİR MÜSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR !

bravooo . tebrikler

Katılıorum sana :)

3d movie yapılırken 3d değilse belli olur zaten :) adam çıkmadan tarıyor ama duvardan işlemeyecek yerden tarıyor budamı 3d değil bugün nadir'in tüm parayı bu forumdaki bazı lamerlerdan kazandıgı gerçeğini unutabilirmiyiz?

aslanım be ne konustu :D

Berk Haklısın kardeşim Bize oynanan oyunda Belli Ztn :)

hLL oLsun beRq kimin ne oLduqunu herkez biliyo ALLAH SAHİDİM CLANDA KİMSEDE qhost yokkk...!

iyi bi konu olmuş Berk sağoL:)

Bütün Moderatörlere Söylüyorum iyi Dinleyin.

Eğer Bir Üye ***** Team Ghost Movie Diye Bir Konu Açtıysa ve Siz Kitleyip Sildiyseniz Sürekli Açıyorsa 7 Gün Banlayın Lütfen
Konuyu Kitle Sil Kitle Sil Nereye Kadar ?

öyle konular açılınca direk silinecek diye belirtildi konu kilit

Güzel Konu Berk.Ama Kimse Anlamaz Kardeş :) Aynen Hüseyin geçenlerde gördümde sen silmişin adam açmış sen silmişin adam açmış dicektim yöneticiye banla diyede bizim ban yetkimiz yok diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri