En iyi Clan başkanı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rushter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende onun için sölemiştim :D bakalım anlıycakmı die :D

oottoommaannsss <3

AdaM Fr0st KıVanç Abi ... Hero ...

neqativ3 evet benide clana alsana agaaaaaa beni clana alllllll sıkaynet var orda clana al beni :D

anket olsa daha iyi olurdu

Tartışılmaz Kesinlikle Neqativ3 Clanındaki Arkadaşlarımızı Görmelisiniz :) [Non] ` Başarılar .. !

valveeeeee.!.

LioN`kiNq <C> & q0rqe0us C`

Gönlümüzün başkanları. Boru değil 1,4 yıldır beraberiz. Kolay kolay hiç bir clan 1 yıldan fazla ayakda kalmaz.
-wiL`y Since 2001 ne konusuon sen ?

~neqativ3` tabikide hem oynunda hem kişiligi yeter abi adam gibi adam yönetici kişiligine Sahip Olan Bi Kişi Oyuzden ~neqativ3`

LioN`kiNq <C> & q0rqe0us C`

RED&BLACK YUSUF ABİİİ

crushers` @ -NeFs.``

En iyi Clan kaptanı Annelerimizdir Bir Aile Yönetiolar Alıntıtıdır Sözün SAhibi > LjL Wa >,

beyler biz ne cs 1.5 clanlarından en iyi cpt yız nede cs 1.5 clanları arasında en saglam takımız. ama bizim için önemli olan tek bsy vardır sevgi-saygı-sadakat. diosunuz ki negative diosunuz ki valve veyahutta baska kişiler peki arkadaslar size soruyorum bu clan cpt lerı cok sevılıyo ve deger goruyo peki bu arkadasların clanlarından kacından macın ortasında tw istedinizde hemen verdiriyolar. negative diosunuz adam bze yenılmekten bıktı gitti bizim maca ghost cu neco yu soktu tw istedik üldü ezik dedi oyle yenmeye calıstılar.. valve diosunz qloor un zmanındda ghost kullandında gıttı bzım maca gloor u soktu tw ıstedık vermedı. en bastada DEDİĞİM GİBİ BİZ NE EN SAĞLAM CLANIZ NEDE EN İYİ CPT'YİZ OKAN LA BEN AMA BİZİM İÇİN ONCELIK OLARAK ADAM OLMAK LAZIM BUNUDA BURDAN İLETELİM.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri