DumaN* Moviem Ve Frag Ss ' im !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DumaN*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi kasmıssın Tebrikler..

Güzell ss'Ler eLine biLeğine sağlık Cfg nide vermişsin Saol paylaşım içinn kardeşim...

haha biR sürü fRaq yapmışında gh0st var Sanırsam sende :D

BıraKın bu aDamı Yalan... Ezik beyleR OynayaMıyo :):) Fraglarda Bıse Yok :)

Cfg Acmıs Ustelık Yazılardan BAkarsanız :) bobcycle 0 :) CfgLe oynayan Ve Publıc kasan Adama PRO denmez..

nesiLcim öLümsüzlük Acıp Fraq Kastıqını Biliyorum Berke'm AnLattı Herşeyi Boşuna Kasma :)

GerçekTen çok iyi bir oyuncuya benziyor bu adam....Cfg en varsaa atsana duman msn cem_melek@hotmail.com

Beyler bu raven kendini iyi biri sanıyor la nesil adammısın sen doruka laaf atıyorsun sen adam olsan admınlık ıcın para verenlerı kandırmassın!!

azrail eziq dediğin adamla vs yap istersen ok gör kim ezZik..

ss qlzde kardeş cfq byenmedn soyleym...

Cfg ' yi Yeni Yazdım Bir Tane Onu Paylaşcam Cfq Denmez Ama :)

güzelmişş :D

akıl mantık o adam o fraglarla yaptıgı cfg ı werrmı gerçğini hiç sanmıyorum

KArdeşim bu adamı ıı tanırım 2 ay beraber clanda oynadık admaı bı kere ızleyn ghox h4x kullandıgını anlıcaksınız bende bunun msn kayıtı vardı ama format atınca gıttı yane ınanmayn f12 basıp kapattıgında gorun yer bıle tutamıo lan game cagırın gelemez cunku ezık benden bu kdr zaten vıdeları ızsleyen ınsan ghox h4x oldugunu anlar

bıde bu yorumu okuyunca bana kufredecektır ama msn mden sıldıgım ıcın gerek yok

bole adamlara ezık bıle dıyıp dılınızı yormayn

acıklayıcı olmustur ınsallah

Çüş be kac tane ss kac tane movie HeLaL olsun be ;) :)

Video Diye eklediğin linklerin 4 tanesi boş. 1 tanesinde ekran o kadar küçükki hiç bişey görünmüyor, d2 tk iyiydi bi tek o kaldı zaten.
SS'ler iyi güzelde büyük sw larda kassan daha iyi olurdu, 1,2,4 sıradaki fragları salla gitsin diğerleri güzel tebrikler..

Geri