`Cunub Team Vs Heroe Turc's At bi qL x)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rio*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hll olsun ben CqRps3 xDxD

hLL deniz qüzel Mac olmus .. Tebrikler ;)

3D döneminde kötü bi maç atmışınız gelin şimdi şuan atalım aynı kadro ne dersiniz ?

3D döneminde kötü bi maç atmışınız gelin şimdi şuan atalım aynı kadro ne dersiniz ?

3D dÖnemi Derken hLtv vardı izLeyin istediğiniz kadar ;)

Bende dahiL Şuan cLanın Yarısı fix2 bekLioRee ondan sonra atarık :D

burak ' cım kankam (:

1-/ benim 3D olmadıgımı biliyorsun .

2-/ ben ve sercan fake gittik

3-/ cunub teamle alakam yoktur eğer bizle maç isterseniz seve seve atarız .

4-/ sxe fix 2 çıkana kadar ve çıktıktan 1 hafta sonra 'ya kadar inaktifiz .

5-/ o tank esky hacy yatmaz filan bana 3D dediler ben eskden o esky' e bayılırdım ama bana bi maç ana avrat sövdüğünden beri konusmuyorum ve 3D dediler ağzımı açmadım ben fake gittim eğer real team'le gitseydim o maç çok farklı olurdu . ve real teamle gitseydim bana söyledğiniz sözler karşılıksız kalmazdı benim gözümde heroe turc's cs0yuncu teamleri kadar aynı seviyede artık .

6-/ sana lafım yoktur burak seni severim ama bu sözün ağır .(:

7-/ hltv kayıtlarını istiyorum neden 3D movie'mi yapmadı o tank merak ediyorum (:

son olarak Ok By* (:

4Rmy``ZONE ~>

burak ' cım kankam (:

1-/ benim 3D olmadıgımı biliyorsun .

2-/ ben ve sercan fake gittik

3-/ cunub teamle alakam yoktur eğer bizle maç isterseniz seve seve atarız .

4-/ sxe fix 2 çıkana kadar ve çıktıktan 1 hafta sonra 'ya kadar inaktifiz .

5-/ o tank esky hacy yatmaz filan bana 3D dediler ben eskden o esky' e bayılırdım ama bana bi maç ana avrat sövdüğünden beri konusmuyorum ve 3D dediler ağzımı açmadım ben fake gittim eğer real team'le gitseydim o maç çok farklı olurdu . ve real teamle gitseydim bana söyledğiniz sözler karşılıksız kalmazdı benim gözümde heroe turc's cs0yuncu teamleri kadar aynı seviyede artık .

6-/ sana lafım yoktur burak seni severim ama bu sözün ağır .(:

Bizim reaL giTsek onLArda aynı kaDro geLSeLer noLur ki ? :D

Maçın orTasında oyuncu değiş
Sonra Durmadan Say atıp küfür et
En iyiside Karizmamız çiziLmesin die BanLa :D

ql rio kardeşim ama heroe turc ların zaten eski gücünden eser yok loading ve wagrant tam bi ezme 2 kişi eksik başlamışlar siz de bu eksiklikleri görüp fena koymusunuz hll cunub boylar :D

Bu arada 3D movie işleri benden sorulur :) vaktim olmadığı için bakmadım bile...

cunup teama hll olsn :D:D:d

ahahah cunup team :D helal olsun genede

qL.. ama kardeş eski heroe turc olsaydı böyle yenemezdiniz (:

ql başarılar

Geri