Cs Tarhinin en Agresif adamı ? (Anket)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cs aleminin en agresif Playeri :)

• Kullanılan toplam oy
    105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLiReyiZ Tabiki., Hasip kim la :S 15-16 yaşında delinin biri ne konuşmasını bilir nede oyun oynamasını seçeneklerde olması bile Cs alemi adına büyük üzünç.

Alii Kım la İlk Duyuuyom Hasib pup da Mıc Açıo önüne gelenı önune geçene ks atana kayııyor

milletın konuyu görmesını istedik isteyen oyunu attı isteyen atmadı hem sna batan ne burda avrat gibi sesin çıkıo tsde

Sana ss atıyorum oy vermesini için adamlara söylemişsiniz diyorum isteyen oy attı diyo la deli diye boşa demiyorum ki :D Avrat gibimi değil mi record alarak görürüz ts burda.

hASİB La Hasıb :D

Sana ss atıyorum oy vermesini için adamlara söylemişsiniz diyorum isteyen oy attı diyo la deli diye boşa demiyorum ki :D Avrat gibimi değil mi record alarak görürüz ts burda.

gardaŞ çok boş adamsın bea he ?

TAm velet ya yemin ediyorum :D lan işin gücün yok mu Lan :D git kaşlarını falan düzeLt ne bleiym fake üyelikle uğrasma :D

TAm velet ya yemin ediyorum :D lan işin gücün yok mu Lan :D git kaşlarını falan düzeLt ne bleiym fake üyelikle uğrasma :D

la o kaş düzeltilir mi la bir ucu görünüyo diğer ucu görünmüyo :D

alayına KartoF :D

Bnce Allahın Yarattıgı Bir Kişinin Dış Görünüşüyle Dalga Geçilmesi Günah Halk Arasındada Ayıptır ! Yeri Geldimi Yaşımız Büyük Diyorsunuz Ama Belliki Bunları Ögrenememekle Kalmayıp Büyüyememissiniz Tam Olarak . Sizden Tek Ricam Birdaha Dalga Gecmeyiniz .

KomplexLi aLi :D

lan hasip fake üyelik açıp 1. olursan sevinme :D

Bnce Allahın Yarattıgı Bir Kişinin Dış Görünüşüyle Dalga Geçilmesi Günah Halk Arasındada Ayıptır ! Yeri Geldimi Yaşımız Büyük Diyorsunuz Ama Belliki Bunları Ögrenememekle Kalmayıp Büyüyememissiniz Tam Olarak . Sizden Tek Ricam Birdaha Dalga Gecmeyiniz .

Adamına göre muamele.,

Fake üyeliklere bak ;

YoK aRt1k
Tombalacii
terazi
sMackDowNn
safak15
poloexe650
pauly
oNeTimeS
MarkeLof major006
majo0or
pakize0303
poloexe650
lol26
makinist
MANYTIMES
So Many
ahmet3645
asdwqwe
ataberk0
ethem00
everest73
name yok
EVET BEYLER BUNLAR HASİBİN FAKE ÜYELİKLERİ

Adamların Mesaj sayısı Yok oy Atıp çıkmış hepsi. işte böyle karaktersiz insanlar.

Eğer Bunlar Bnm Allah Benim Belamı VErsin Bu kadar Büyük Konustum Su dünyada Yaşamak Nasip olmasın

hassibdie üyeliklerini açan :D bebeler sizi

Frousherz bana bile agresif davranıyor tanımam etmem cfg istedim delirdi ag.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri