Cs 1.6 Dünya Clan Sıralaması

0
EXE RANK

RakiSh.` JIX ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RakiSh.` JIX ;;
Sıralama

1. Sweden - Fnatic ( 3320 )
2. Sweden - SK Gaming ( 2650 )
3. Denmark - mTw ( 2540 )
4. Poland - Wicked Mym ( 2050 )
5. Germany - Mousesports ( 1460 )
6. South Korea - WeMade Fox ( 1360 )
7. Germany - Team Alternate ( 1345 )
8. United States - Evil Geniuses ( 1005 )
9. Ukraine - DTS.chatrix ( 690 )
10. Russia - Virtus.Pro ( 675 )

Kazandıkları Para

1. Sweden - fnatic ( $117,980 )
2. Poland - Wicked Mym ( $54,430 )
3. Denmark - mTw ( $52,090 )
4. Sweden - SK Gaming ( $33,579 )
5. Germany - mousesports ( $19,870 )
6. Germany - Team ALTERNATE ( $15,000 )
7. South Korea - WeMade Fox ( $14,160 )
8. United States - Evil Geniuses ( $10,125 )
9. Russia - Virtus.Pro ( $10,026 )
10. Ukraine - DTS.chatrix ( $7,212 )

Kazandıkları Paraya Bak
smile.gif
smile.gif

Zaten İsveç oyuncu bakımından zengin bir ülkedir bende isveç Serverlerinde az oynamadım Bir kaç oyuncuyu herhangi bir türk takımına getirseniz 1-2 haftada o takım şampıyon olur çünki adamlar işe çok konsantre ve azimli bir şekilde oynuyor buda onlara kazanma'yı arzu ediyor böyle oluncada istekli bir oyun ortaya çıkıyor bir kaç örnek vermek gerekirse şöyle bir takım yapalım

Karma,
1- SpawN
2- HeatoN
3- MorgaN
4-Taz
5-Neo

Mesela böyle bir kadro kursak o takım bütün kupaları alır,

Veya

1-Kvicken
2-Potti
3-Drax
4-Fisker
5-Vesslan

Böyle bir takım kursak en az 2-3 tane şampıyonluk elde eder

Veya Şöyle bir takım yapalım

1-Markeloff
2-Karrigan
3-SpkeONE
4-Fury
5-Snajdan
+1 JAEGARN

Böyle bir takım yapsak yine kazanabilirler bizim oyuncularımız Yurt Dışındaki oyuncular gibi profesyonel olmak istiyorlarsa asla oyunu hafife olmamalrı ve devamlı antreman yapmaları ve sürekli kampa katılmaları gereklidir ki bir sonuç elde etsinler :)

çok işveç serverlarına girmiş napıyolar pubmu kasıyolar ergengerisi aptal aptal şeyler yazmışınzı nezmana bu m.ö mi şu anda en iyi takım Na`vi türk takımlarına girse şampiyon olurmuş o.o o yaptıgın kadrolarla genckafe turnuvası kazanamazsın o adamlar bireysel oyuncu degil adamlar takımca yapıyor işini 1rampa 1mey 1 base bi ket bomba araba içinde durmuyo :D:D

çok işveç serverlarına girmiş napıyolar pubmu kasıyolar ergengerisi aptal aptal şeyler yazmışınzı nezmana bu m.ö mi şu anda en iyi takım Na`vi türk takımlarına girse şampiyon olurmuş o.o o yaptıgın kadrolarla genckafe turnuvası kazanamazsın o adamlar bireysel oyuncu degil adamlar takımca yapıyor işini 1rampa 1mey 1 base bi ket bomba araba içinde durmuyo :D:D

Yorumun için teşekkürler ama bazı yerlerde haksızsın bu adamları yakından takip ettiğim için ve nasıl bir performansları olduğu için yazdım bilmesem zaten yazmazdım elbet bir yerde fikrim varki söyledim,

biLgi içn sağoL

teşekkürler

f0rest suan sk tamınında mı yoksa fnatik de mi ? :D

Bu arada qL kardeşim.

Analar babalar pcnin başından bizi kaldırmasa zorla bizde kazanırız ama :D:D

forest suan sk da . paylasım ıcınde saol !

Geri