`cRow~ v1 cFg TıkLa İndir DeNe Ve Farkı GöR

3
EXE RANK

serkanbjk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
serkanbjk
ÖnceLikle Merhaba

Merhaba ArkadaşLar .. Bu Aralar Forumlarda Dolaşirken Çok Gereksiz Cfg lerle Kalabalik Yapmişlar + Nadir Erfanoglundan Alınan Ghos7 h4x Sayesınde mıLlet Kendını Kıng Sanıyor Ama tR de HayLa bıLegının Hakkıyla Oynayan Gerçekden Prof. OyuncuLarımız Mevcut .. Bu Prof Oyuncularımıza Benden Serimin v1 cfgsini PaylaşiyoRum.

ÖzeLLikLer:
-FPS + Ping Fps Ayarlari Eklendi Rahatça Kasabilirsiniz
-M4a1 %100 Hs ArkadasLar Yeterki Gövdeye Getirin Zoomu
-DeagLe En üst sewiyede Sadece KuLLanmayi biLen icin
-Ak47 Yakın Mesafede Tara Hs qideR
-Awp[üstüne cok düştüm]

EMEGE SAYGI

BİR TEŞEKKÜRÜ HOR GÖRMEYİN

Link:crow - Upload.gen.tr

Vuuvuvuu Mütişş CFG Ama Saol CFG Var :D

kardeş bunların alayı böle geçenbi cfg indirdim alias kodu var sadece herkezin bildiği gibi alias kodu sxe geçmezz
Eğer Bana deseniz sen böle konusuyon gel sen yap diye HODRİ MEYDAN yaparım ...... seninde emeğine saygım var kardeşş

Teşekkürler.......

sqoL kaRdes.

Önemli DeqiL.

Te$ekküRler PayLaşim İcin Cfg Sağlam

Önemli DeqiL.

Cfg yapmayi bilen mesaj atsin acil

Cfg yapmasini bilen msj atsin

Cfg yapmayi bilene 10konTörR

Cfg yapmasi bilene 10kontör

FhevcaLade Kardeşimde K.b beyLer

kusuRa bakmayın beyler fhevcaLade kardeşim

kardeş bunların alayı böle geçenbi cfg indirdim alias kodu var sadece herkezin bildiği gibi alias kodu sxe geçmezz
Eğer Bana deseniz sen böle konusuyon gel sen yap diye HODRİ MEYDAN yaparım ...... seninde emeğine saygım var kardeşş

Kardeş Ben Cfg Coder OLmak İçin Yıllarımı verdim Ayrıca Bu Arkadaşa Da Ben Öğrettim Cfg Yapmayı. Ayrıca Sen Kimsin Ki Öle He Denilince Cfg Yapılmıyor Gel Hodrimeydan Tmm mı. Şu Ana Kadar büssürü maç yaptım hiçbirini yenilmedim. İsmimi Kullananlar Çıktı Hepsiyle Maç Yaptım Ve Kazandım Hiçbiri Daha Bu İsmi Kullanamıyor.Bu Arada Adım crA'x ~M'c ~ > CasT!eL. hepsi Bana Yalvardı Biliyomusun Hiçbir Forumda Yayınlama Diye Bende Onları Kırmadım yayınlamadım. Sana Da Hodri Meydan Diyorum Gel Bakalım Hangimiz Daha İyi Cfg Yapıcaz.İstersen Gel Maç Yapalım.

Link kırık başka sitelere upload edebilirmisin

Geri