0
EXE RANK
karokan
Fexe Kullanıcısı
İlk Önce Selamunaleykum ...
ARKADAŞLAR Size Ateş ederken NormaLde Sarımsı gibi bir ışış çıkarya namLunun ucunda,
Sizé véRéceğim ßu prog. Ateş EdeRken YeşiL kıvıLcım Çıkıcak Ve Ate$ edincé Büyük ßir ihtimaL NamLu kafaya kayıyoR. ßen Denedim Omuz HizaSına dogru tutun Ate$ edin ve Hs x)
NasıL oLacak Demeyim oLuyor MiLLet ScoL'u KırıyoR bunuda YaparLar herhaLde
- NASIL KURARIM [ÇALIŞTIRIRIM] ?
1) Eed Sizé Vérdiğim Programı Açın.
2) İçindéki SpRit DosyaLarını = Counter Strike > Hedef buL > Strike > Spritesin içiné atıyoRus...
3) Çıkan ßu Soruya Evet veya Tümünéé Evet DiyoRus. iŞLem Bu kadaRcıkkk.
:001_cool:
NOT: ALINTIR DEĞİLDİR. ßy aLm1Raa* Yapmı$TıR.
LÜTFEN SAYGIYI,TEŞEKKÜRÜ,REPİ UNUTMUYALIM BİTANESİ VERİN ÇOK MUTLU OLURUM NB AİLESİNE SLMLAR DAHA ÇOK ŞHEY GELİCEK ŞİMDİDEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..... :001_cool:
ARKADAŞLAR Size Ateş ederken NormaLde Sarımsı gibi bir ışış çıkarya namLunun ucunda,
Sizé véRéceğim ßu prog. Ateş EdeRken YeşiL kıvıLcım Çıkıcak Ve Ate$ edincé Büyük ßir ihtimaL NamLu kafaya kayıyoR. ßen Denedim Omuz HizaSına dogru tutun Ate$ edin ve Hs x)
NasıL oLacak Demeyim oLuyor MiLLet ScoL'u KırıyoR bunuda YaparLar herhaLde

- NASIL KURARIM [ÇALIŞTIRIRIM] ?
1) Eed Sizé Vérdiğim Programı Açın.
2) İçindéki SpRit DosyaLarını = Counter Strike > Hedef buL > Strike > Spritesin içiné atıyoRus...
3) Çıkan ßu Soruya Evet veya Tümünéé Evet DiyoRus. iŞLem Bu kadaRcıkkk.

NOT: ALINTIR DEĞİLDİR. ßy aLm1Raa* Yapmı$TıR.
LÜTFEN SAYGIYI,TEŞEKKÜRÜ,REPİ UNUTMUYALIM BİTANESİ VERİN ÇOK MUTLU OLURUM NB AİLESİNE SLMLAR DAHA ÇOK ŞHEY GELİCEK ŞİMDİDEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..... :001_cool: