ArKaDaSLaR CfG BasKa SiTeDeN ALıNTı Ben DeneDim Begendim!!!

0
EXE RANK

bakana_08_08

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
bakana_08_08
SXE'li serverlarda sadece ince ayarlar calisir.bir cok scripti engeller sxe aliasa izin vermez alias olmadanda script yapilamaz.

BıLdıqınız Uzere Bomba Kurarken kurduqunuzda Bır Click Sesi Gelir . Bu cfg sayesınde Bu click sesi onlenmiştir. Boylece Bu sesı duyunca ortaya cıkan pusmus Prolar olece Kalır ! [FONT=Comic Sans MS]:)[/FONT]

Ozellikler :

Ince ayarlar
= ince ayarlar yapilmistir silah sekmesi en az seviyededir sekme olmaz awp kullanimi rahatlatilmistir.ayarlar derlemedir duzenlenmis ve denenmistir.

Fast buy
= hizli satin alma(silahlar ve ekipmanlar icin) Cfg nin İçinde gerekli her tus yazar ama H tusuna bastın mı f1 dekılerı ve bomba ekıpmanlarını alır .

Bunny sciprt
= basili tuttugunuzda surekli ziplamanizi saglar

Surekli Yurume
= shifte bir kere bastiginizda devamli yurur

180 derece donus
= arkanizdan birisi gelirse belirlenen tusa bastiginiz anda arkanıza doner boylece arkadan gelen hazırlıksız olduğunuz saldırılara yetısebılırsınız . :D ama dıkkat edın ızleyenler aım kaydı zannedebılır . Cfg nın ıcın de 'mouse 3 ' tur onu ıstedıqınız gıbı değıstrebılırsınız

AWP Script
= Awp kullanirken aktif hale getiriyorsunuz (CAPSLOCK ayarli su an)
ates ettiginzide cok hizli sekilde bicagi ceker ve sonra tekrar AWP yi alir.

Surekli konusma
= K tusuna basili tutmaniz gerekir konusurken bu eklenti ile bir defa basmaniz yeterlidir.

Renkli crosshair
= ates ettiginizde kirmizi olur crosshair rengi degisir.

Alay etme script
= bir takimi komple oldurdugunuzde / birisini bicakladinizda / birisini bombayla ucurdugunuzda P tusuna basarsaniz nickiniz "Pardon kazayla oldu" diye degisir tekrar bastiginizda eski nickinize doner(nickinizi ayarlamak icin kert.cfg acip icinde degistiriniz.)

Dipnot
: CS'yi normal ayarlarda oynamaniz onerilir bu yanlizca eglenmenizi saglar ancak turnuva maclar ve sxeli serverlarda bir cok ozelligi calismaz onun icin buna alisip oyununuzu bozmiyacagina inaniyorsaniz kullanin.Ben 2 turlude ayni seviyede oynadigim icin farketmiyor. Tesekkurler.

LiNKLEr Burada.com =)
uploaded.to - where your files have to be uploaded to

Ne_O_2 - Upload.gen.tr[/URL]

Not: Emege Saygınız Ve bır Yorumlarınızda bır tesekkur yeter . :D Tamamen Kendı Tarafımdan Yapılmıs ve yazıLmıstır . Alıntı DeğıLdır . Tesekkurler !

Denenmiştir Ve Çalışıyordur .

ArKaDasLaR SoNDaKı NoT Copy PasT YapaRKeN oLDu ONu TaKMaYıN =)

Paylasım Icın Saol +Rep !

Öd arkadaslar bu arada rep veren elleriniz dert gormesİn (amİnnnn)

teşekkürler.#

Kardes Emegine Saglık Denedım Cok Iyı FragLar Yaptım ! Saolasın ! :)

Kardes Emegine Saglık Denedım Cok Iyı FragLar Yaptım ! Saolasın ! :)
od ama unutma kı bu cfg yı yazan ben degılım bu cfg yı baskası yaptı ben alıntı yaptım bu arada iyi fraglar

saolasn aga. cok isime yaradı.!

Geri