*aAa*KabaL mı X3-|Morgan mı ?

Kabal mı Morgan mı ?

• Tabiki KabaL

Oy: 64 35.4%
  • Tabiki Morgan

Oy: 119 65.7%

• Kullanılan toplam oy
    181
Gelmiş Geçmiş En iyi oyuncu 1. 3D | Morgan 2. SpawN 3. Potti 4. f0r3st ;)

kabaL bence : )

1. Markeloff HLTV.org Seçti ! Bunlar öldü la :D
f0rest akar.

kabaL tabiki m0rgan X3 3. seçildi

%100 Morgan çünkü kabal sadece awp king.Morganın m3 videosunu izleyinde öğrenin.

Bu oyuncular dünya çapında en iyileri.Aralarında kıyaslama yapmak yanlış olur.Ben kıyas yapmadan favorim KabaL' dır.
Fakat şuda var ki hiç bir oyuncu hiçbir oyuncudan iyi ya da kötü değil.Hepsinin tarzları farklı..
KabaL ve Morgan artık geçmişte kaldılar..Şuan dünyanın en iyisi kim derseniz SpawN' dır.

Örnek verecek olursak;

KabaL - Maradona

Morgan - Pele

SpawN - Messi :)

Arkadaşlar bu oyuncular
-Ksharp
3D[COLOR=#2970a6]-[/COLOR]Morgan
Ace
ahl
Begrip
bulletproof
Calippo
chuky
Da_Bears
dsn
ElemeNt
fisker
GNU
GudeN
HeatoN
Hyper
iLight
IsKall
JAEGARN
Japser Janus
Magix
Mousesports Johnny R
Mousesports Neo

NIRee
Potti
quick
rillman
Rwa
Scream
Shaguar

siq
SpawN
Vilden
walle
Wendels
XeqtR Bu oyuncular 2002-2003 yıllarının oyuncuları yani bizden çok eskiler aralarında sağ kalmış ve halen daha oynayan varmı bilmiyorum ama hepside yetenekli bu gurupta bence en iyi diye bir şey yok herkezin aslında kullandığı bilgisayarları sağlam çünki adamlar en son teknoloji 0 lag 0 ping bir pc'de oynuyorlar elbette hiç birinin mermisi sekmez veya en iyi gibi gözükür işin sırrı bilgisayarlarda onlar ne tür bir bilgisayar kullanıyorsa o kullananalrı kral gibi gösteriyor versinler bize size öyle bir bilgisayar bizde dünyanın en iyi cs'cileri oluruz vede devamlı turnuva atan kişiler bilek açısında cfg'den bile kraldır'lar :)

dünyanın en iyi cs cisi kabal dır öbürleri senin benim gibi oyuncu ama morgan çok farklı bi yetenek

morgan dünyanın en iyisidir Bunu unutmayın SPAWN KABAL HİKAYE

konu iÇin tskkrlr...

Tartışmaya gerek yok. Tabiki ben ~kwAjhs.` :) :P :lol:
Şaka hee.. :lol:

kabaldı mongandı tartıscanıza onlarda ınsan degılmı ne eksıgınız var andıroıt degıler sızde kasın sızınde olsun nedne ugrasıyosunuzkııı??? cok merak edıyom bos konular hakında yorum yapıyonuz ü

- ραуℓαşм ι¢ιη тєşєккüяℓєя.' Bnce ^3|D MORGAN

kabal
bnce adam eskının en ıı oyuncusu spawn fln oyucumu

konu icin tesekkurler

yorumlar için tesekkür ederim :)

Geri