~ 2010 Son Ayların Cfq Coderlarını seçelim. ~

?

• burakde

Oy: 55 46.2%
  • -k1nq`L![o]n `` t|K

Oy: 25 21.0%
  • By.SpawN*

Oy: 30 25.2%
  • ~ MarGinaL* ` #

Oy: 9 7.6%

• Kullanılan toplam oy
    119
bende oyle dıorum zaten zuhasdasdj lionmus adam yıllda 1 cfg koyuyo oda kullanıo sxe guncellenıo bloklanıo cfg bakıo dandıklestı foruma yapıstır.
Bu arada esat sana gelınce bız cfg coderızda sen nesın ben cozemedım

kcm ben cfq koderım demıorum kendime ok ;) copy alayınız.. prog söyle desem int den okur öyle dersınız prog adını xD

cfgleri karıştırınca cfg codermi olunuyor :) bu yazdıkların arasında bi tane cfgnın ıcıne bakmadan yararlı kod soylıcek varmı acaba =) Cfg Coderlermiş :F cfg karıştırıp paylaşan cfg coder oluo :D

cfgleri karıştırınca cfg codermi olunuyor :) bu yazdıkların arasında bi tane cfgnın ıcıne bakmadan yararlı kod soylıcek varmı acaba =) Cfg Coderlermiş :F cfg karıştırıp paylaşan cfg coder oluo :D

ewet kardesım aynen öyle ;) MarqınaL kopardı benı cs blmez cfq koder bıde :D

:) burdaki cfg coder cfg paylasımı adında olsaydı daha iiyi olurdu ama içinizde belki en fazla kod bılen biri vardır onu seçelimayrıca ayyas tr sen kendini ne sanıyosun ya king? burak devam et kardesım paylasmaya :) trde cfg coderım dıyen herkes def cfgnin komutlarını ezberlemiş xd 1o dkde ezberlerim hepsini önemli olan sxe geçirmek aim komutları vb seyler ve bunları yapabılen bir kac kşi vardır dünyada

kcm ben cfq koderım demıorum kendime ok ;) copy alayınız.. prog söyle desem int den okur öyle dersınız prog adını xD
Herkezin kendi bir hoby alanı vardır benımkıde cfg yapmak.
losewlee sana gelincede arkadaşım benım cfg lerımden cahıl kalmıssın ındırde bak bakalım hangı kod kaç kere tekrar edılmıs bu arada ıstegın kodu sora bılırsın neye yaradıgını soylerım sana daha cfg nin içindeki bind lerın ne işe yaradıgını bıle bılmıyorsun gelıyorsun burda laf yapıyorsun çenen çalışmasın ellerın calıssın marifetini gorelim oke ? ;)

Hangısı cfg coder bunların hayatlarında kac tane cfg yapmıslar kendı emeklerıyle 2 gunde cfg alıntısı yapıp duruolar ben coder dıe mı gecınıolar soruom bu cfg coder lara kactane kendı emegınızle cfg yaptınız???

Hangısı cfg coder bunların hayatlarında kac tane cfg yapmıslar kendı emeklerıyle 2 gunde cfg alıntısı yapıp duruolar ben coder dıe mı gecınıolar soruom bu cfg coder lara kactane kendı emegınızle cfg yaptınız???
Lan abaza murat :D anca a2 ye geç adam sokma baska bıldıgın yok. Rj cfg serısı kendı emegımle yaptım kendı rc mı ve daha 4-5 tane cfg daha yaptım kısıye ozel cfg ler yaptım bilip bilmeden laf yapma orda oke anca sen kufurlu turku dınle :D bebegım bılmemk naptıkca tat verır avradın sıdıklısı anladınmı bılmem :D ...

bende oyle dıorum zaten zuhasdasdj lionmus adam yıllda 1 cfg koyuyo oda kullanıo sxe guncellenıo bloklanıo cfg bakıo dandıklestı foruma yapıstır.

cfg bloklanırmı? sxe cfg bloklamaz aliaslari engeller sadece

senin paylaştıgın cfglerdede var alias

ayrıca tarafsız biri açsaydı konuyu sen açınca millet hep sana basmış:D

bi aralar biz vardık buralarda kimler kalmış be ...

Kardes Yılda 1 cfg paylasıorum ama o kadar cok tesekkür alıorum ki yetior bana zırt bırt cfg cıkartmakla 1 yere varılmaz ben 1 ayda 1 cıkarırım cıkardımmıda rakibi olamaz Lion v3 den anlasılıor zaten ayrıca tesekkürlerdende ayrıca bu konuyu senin acman gerekmezdi tarafsız 1 acması lazımdı

benide koysana :D

Tabiki burak (: Her zaman [o]...

bence en king Laedri* orhan :D

Paylaşım için Teşekkürler . . . benide koyduğun için ~.

Paylaşım için Teşekkürler . . . benide koyduğun için ~.
Önemli değil

Bu arada orhanmı orhan cfg yapmayımı bılıyor qweokamds ordan burdan kod çalıyor bunuda bana en yakın arkadaşı söyledi.

[quote="-k1nq`L![o]n `` t|]Kardes Yılda 1 cfg paylasıorum ama o kadar cok tesekkür alıorum ki yetior bana zırt bırt cfg cıkartmakla 1 yere varılmaz ben 1 ayda 1 cıkarırım cıkardımmıda rakibi olamaz Lion v3 den anlasılıor zaten ayrıca tesekkürlerdende ayrıca bu konuyu senin acman gerekmezdi tarafsız 1 acması lazımdı[/QUOTE]
Lion derken senden bahsetmıyordum yorumumda senden bahsedıyor olsaydım ankete koyarmıydım ?

Adaşım burak süper coder oyum ona

Anket Bölümüne aktarılmışdır

Geri