Selamlar

Sefa AKSOY

Normal Üye
Merhaba arkadaşlar, çoğu eski üye gibi ben de aklıma gelmişken bi foruma bakayım dedim forum kapanıp yeniden açılmış sanırım. Bu forumun kaçıncı kez el değiştirmesi, kaçıncı kez kapatılıp tekrar açılması saymaya yetişemedim ama domain en azından hala bizden birilerinde bu iyi bişey :)

Eskiden burada bulunmuş herkese sevgiler umarım hepiniz iyisinizdir ve iyi yerlere gelmişsinizdir sağlıcakla kalın
2009-2017 Sefa Aksoy

admin

Admin
Admin
Merhaba Sefa,

Tek amacımız eski forumexe üyelerini burada tekrardan bir araya getirmek, tekrar burada olman o kadar güzel ki. Umarım hayatında her şey yolundadır ve iyisindir. Arada buraya gözat ve en önemlisi kendine çok dikkat et :)

KIZIL BARON

Normal Üye
Eski Üye
Merhaba arkadaşlar, çoğu eski üye gibi ben de aklıma gelmişken bi foruma bakayım dedim forum kapanıp yeniden açılmış sanırım. Bu forumun kaçıncı kez el değiştirmesi, kaçıncı kez kapatılıp tekrar açılması saymaya yetişemedim ama domain en azından hala bizden birilerinde bu iyi bişey :)

Eskiden burada bulunmuş herkese sevgiler umarım hepiniz iyisinizdir ve iyi yerlere gelmişsinizdir sağlıcakla kalın
2009-2017 Sefa Aksoy
Ben iyiyim asıl sizleri sormalı.