Genel Sohbet Konusu

mertkexe

Grafiker & Yazılımcı
Admin
Genel sohbetimizi selamlaşma harici mesajlarımızı lütfen buradan yapalım.

Genel Sohbet Kuralları:
- Forum kuralları burada da geçerlidir.
- İstediğiniz kadar mesaj yazabilirsiniz, bir sınırlama yoktur fakat anlamsız "asdaskdjas" gibi mesajlar yazmayınız.
- Kavga içeriği görülürse kavga içeren mesajlar silinir ve kullanıcılar uyarılır.
- Bu konu içerisinde 3 adet uyarı alan üye forum geneli yasaklamaya tabii tutulabilir.

Konuşmamanız Gereken Hassas Konular:
- Din ayrımı yapmak, kavgası yapmak veya insanlara bu konuda ayrımcılık yapmak kesinlikle yasaktır.
- Irkçılık (n word dahil) ve cinsiyetçilik kesinlikle yasaktır.
- Atatürk hakkında kötü konuşmak, hakarete etmek kesinlikle yasaktır..
Uyarı: Yukarıda sayılı 4 madde anayasal bir suçtur ve bu konuda sadece forum içi değil genel işlem başlatacağımızdan emin olabilirsiniz.

mertkexe

Grafiker & Yazılımcı
Admin
İlk sohbeti ben başlatayım, bunca yaşanan deprem ve doğa olayları sonrasında umarım herkes iyidir :(

admin

Admin
Admin
İlk sohbeti ben başlatayım, bunca yaşanan deprem ve doğa olayları sonrasında umarım herkes iyidir :(
Hepimizi derinden etkileyen bir olay, geçtiğimiz günlerde Hatay ilimizde iki deprem daha oldu. Şok ve üzüntü içerisindeyim. Umarım gerekli tedbirler artık alınır. Gerek çevre, gerek ise diğer illerimizde. Onca depremden sonra artık geçte olsa ders çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun.