Zlatanov.Russia & Azeria.Ru By *Dynamic Excellent Movie

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3
EXE RANK

*Dynamic

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.forumqs.com
*Dynamic
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay sonra tekrar aranıza katıldım.Öncelikle şunu söyleyeyim Zlatanov.Russia ve Azeria.Ru benim nicklerimdir

Buyrun link ;

[video=youtube]

iyi seyirler

Başarılar..

hudlarını paylaşırmısın

hud lar bana ait değil kendime ait skin ve hud dosyası kullanıyorum

tebrikler ama cfg ni paylaşırsın diye düşünüyorum.!

paylaşırız :)

Sen türk'sün ve bu isimler sana hiç yakışmadı eğer sen rus isimleri kullanmak istersen haç çıkar Vaftis ol ondan sonra bu isimleri kullan ayrıca Azeri ile rusların birbirlerini sevmediğini bildiğini sanıyordum :) Azeria.Ru çok saçma olmuş

Ben Türk üm fakat bu benim seçimim kimseyi de ilgilendirmez.Azeriler le Rusların arasındaki bu sürtüşme genelde çeçen türklerinin öldürülmesi ya da sovyetlerden kaynaklanan sorunlardan ben kimseye bu konuda karışmadım kimsenin de bana karışmasını istemem açıkçası.Bilmediğiniz şeyler var özel hayatımla ilgili

~ qeLé s4na ~ ``

Skinlerle hudlar guzelmis edit te 10 numerO olmus :D

Baska forumda pc den ss cekercen inexinferis rev. cıktı ve xzone herkez bılıyor hıle oldugunu bıde movıemı yapıyon :D

iş başka oyun başka bunu her zaman derim xzone reactor gh0s7 h4x değildir daha bir şey bilmiyor burda gelip hava basıyo bana ahaha :D cahil ögren gel sen hile olsaydım onları gizlemeyecek kadar senin gibi mal olmazdım beyin bedava görüyor direk hile ahaha gecekondu cocugu seni :D

iş başka oyun başka bunu her zaman derim xzone reactor gh0s7 h4x değildir daha bir şey bilmiyor burda gelip hava basıyo bana ahaha :D cahil ögren gel sen hile olsaydım onları gizlemeyecek kadar senin gibi mal olmazdım beyin bedava görüyor direk hile ahaha gecekondu cocugu seni :D

hashdashd +++

Güzel movie adaş.d

berk sen videodaki no-recoilleri paylaş isterse :D

Geri