1
EXE RANK
-Paranorma[L]
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 4 Nis 2011
- Mesajlar
- 1,157
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 29
Malzemeler :
• 500 gr. yer elması
• 2 adet portakal(suyu
• 1 adet kuru soğan
• 1 çay bardağı zeytin yağ
• 1 adet havuç
• 1 çaykaşığı toz şeker
• 1,5 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı :
Yerelmalarını soyarız. Soyduktan sonra doğrarız. Su içerisine koyarız. Rengini kaybetmemesi için havuçlarıda soyup, doğrarız. Yerelmalarının yanına koyarız.
Soğanı dış kabuğunu soyduktan sonra sıçan dişi büyüklüğünde doğrarız. Tencerede kızdırdığımız yağ ilave ederiz. Üzerine havuç ve yerelmalarını ilave ederiz. Portakallarımızın suyunu sıkıp, ilave ederiz.
Şeker tuz ilaveedip 15 dk. kısık ateşte pişmeye bırakırız.
Afiyet Olsun.
• 500 gr. yer elması
• 2 adet portakal(suyu
• 1 adet kuru soğan
• 1 çay bardağı zeytin yağ
• 1 adet havuç
• 1 çaykaşığı toz şeker
• 1,5 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı :
Yerelmalarını soyarız. Soyduktan sonra doğrarız. Su içerisine koyarız. Rengini kaybetmemesi için havuçlarıda soyup, doğrarız. Yerelmalarının yanına koyarız.
Soğanı dış kabuğunu soyduktan sonra sıçan dişi büyüklüğünde doğrarız. Tencerede kızdırdığımız yağ ilave ederiz. Üzerine havuç ve yerelmalarını ilave ederiz. Portakallarımızın suyunu sıkıp, ilave ederiz.
Şeker tuz ilaveedip 15 dk. kısık ateşte pişmeye bırakırız.
Afiyet Olsun.