17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1/2 kg. barbunya
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet domates
- 1 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
Süre:60 dk - 8 Kişilik
Yapılışı
Ayıklanmış barbunyaları tencerede 20 dakika kaynatıp, suyunu süzün. Başka bir tencereye zeytinyağını koyun, küçük küçük doğranmış soğan ve sarımsakları yağda kavurun. Küp küp doğranmış havuç, patates ve doğranmış domatesleri ilave edin. Barbunyaları da ekleyin.
Bir buçuk su bardağı suyu, tuzu ve şekeri koyup sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
- 1/2 kg. barbunya
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet domates
- 1 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- Tuz
Süre:60 dk - 8 Kişilik
Yapılışı
Ayıklanmış barbunyaları tencerede 20 dakika kaynatıp, suyunu süzün. Başka bir tencereye zeytinyağını koyun, küçük küçük doğranmış soğan ve sarımsakları yağda kavurun. Küp küp doğranmış havuç, patates ve doğranmış domatesleri ilave edin. Barbunyaları da ekleyin.
Bir buçuk su bardağı suyu, tuzu ve şekeri koyup sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.