15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
Gereçler:
Kuru barbunya fasulye 2 su bardağı 340 gram
Su 6 su bardağı 1200 gram
Soğan 2 orta boy 120 gram
Sarmısak 6 diş 18 gram
Havuç 2 büyük boy 120 gram
Patates 1 büyük boy 140 gram
Salça 1 yemek kaşığı 10 gram
Maydanoz 3-4 dal 10 gram
Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram
Zeytinyağı 8 yemek kaşığı 80 gram
Şeker 1 tatlı kaşığı 4 gram
Limon 1 orta boy 50 gram
Yapılışı:
Fasulyeyi yıka, 2 su bardağı su ile bir gün önceden ıslat, kalan suyu ekle, 45-50 dakika pişir. Soğanı ve sarmısağı soy, yıka, soğanı ince ince kıy, sarmısağı büyüklüğüne göre iki-üç parçaya böl. Havuç, patates ve maydanozu yıka. Havucu kazı, patatesi soy, 1 santimetreküp irilikte doğra. Soğan, sarmısak, tuz, yağ ve şekerle birlikte tencereye ekle, yaklaşık 20 dakika daha pişir, servis tabağına al. Maydanozu ayıkla, kıy, yemeğin üzerine serp. Limonla birlikte servis yap.Gereçler:
Kuru barbunya fasulye 2 su bardağı 340 gram
Su 6 su bardağı 1200 gram
Soğan 2 orta boy 120 gram
Sarmısak 6 diş 18 gram
Havuç 2 büyük boy 120 gram
Patates 1 büyük boy 140 gram
Salça 1 yemek kaşığı 10 gram
Maydanoz 3-4 dal 10 gram
Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram
Zeytinyağı 8 yemek kaşığı 80 gram
Şeker 1 tatlı kaşığı 4 gram
Limon 1 orta boy 50 gram
Yapılışı:
Fasulyeyi yıka, 2 su bardağı su ile bir gün önceden ıslat, kalan suyu ekle, 45-50 dakika pişir. Soğanı ve sarmısağı soy, yıka, soğanı ince ince kıy, sarmısağı büyüklüğüne göre iki-üç parçaya böl. Havuç, patates ve maydanozu yıka. Havucu kazı, patatesi soy, 1 santimetreküp irilikte doğra. Soğan, sarmısak, tuz, yağ ve şekerle birlikte tencereye ekle, yaklaşık 20 dakika daha pişir, servis tabağına al. Maydanozu ayıkla, kıy, yemeğin üzerine serp. Limonla birlikte servis yap.
Kuru barbunya fasulye 2 su bardağı 340 gram
Su 6 su bardağı 1200 gram
Soğan 2 orta boy 120 gram
Sarmısak 6 diş 18 gram
Havuç 2 büyük boy 120 gram
Patates 1 büyük boy 140 gram
Salça 1 yemek kaşığı 10 gram
Maydanoz 3-4 dal 10 gram
Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram
Zeytinyağı 8 yemek kaşığı 80 gram
Şeker 1 tatlı kaşığı 4 gram
Limon 1 orta boy 50 gram
Yapılışı:
Fasulyeyi yıka, 2 su bardağı su ile bir gün önceden ıslat, kalan suyu ekle, 45-50 dakika pişir. Soğanı ve sarmısağı soy, yıka, soğanı ince ince kıy, sarmısağı büyüklüğüne göre iki-üç parçaya böl. Havuç, patates ve maydanozu yıka. Havucu kazı, patatesi soy, 1 santimetreküp irilikte doğra. Soğan, sarmısak, tuz, yağ ve şekerle birlikte tencereye ekle, yaklaşık 20 dakika daha pişir, servis tabağına al. Maydanozu ayıkla, kıy, yemeğin üzerine serp. Limonla birlikte servis yap.Gereçler:
Kuru barbunya fasulye 2 su bardağı 340 gram
Su 6 su bardağı 1200 gram
Soğan 2 orta boy 120 gram
Sarmısak 6 diş 18 gram
Havuç 2 büyük boy 120 gram
Patates 1 büyük boy 140 gram
Salça 1 yemek kaşığı 10 gram
Maydanoz 3-4 dal 10 gram
Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram
Zeytinyağı 8 yemek kaşığı 80 gram
Şeker 1 tatlı kaşığı 4 gram
Limon 1 orta boy 50 gram
Yapılışı:
Fasulyeyi yıka, 2 su bardağı su ile bir gün önceden ıslat, kalan suyu ekle, 45-50 dakika pişir. Soğanı ve sarmısağı soy, yıka, soğanı ince ince kıy, sarmısağı büyüklüğüne göre iki-üç parçaya böl. Havuç, patates ve maydanozu yıka. Havucu kazı, patatesi soy, 1 santimetreküp irilikte doğra. Soğan, sarmısak, tuz, yağ ve şekerle birlikte tencereye ekle, yaklaşık 20 dakika daha pişir, servis tabağına al. Maydanozu ayıkla, kıy, yemeğin üzerine serp. Limonla birlikte servis yap.