Kullanıcı










- Katılım
- 6 Kas 2010
- Mesajlar
- 28,252
- Beğeniler
- 0
- Favori Oyun
- Meslek
- Discord
- İsim


Malzemeler:
3-4 adet taze zencefil (yaklaşık 3 cm boylarında)
8 adet limon
1 su bardağı toz şeker
10 bardak su
Hazırlanışı:
Öncelikle zencefillerin kabuklarını soyun ve birkaç parçaya bölün,ben zencefil parçalarını yemeyi planladığım için küçük parçalara böldüm ama bu şekilde aroması suya fazla karışıyor sanırım.
Bir tencereye su,şeker ve taze zenceli koyup, kaynamaya bırakın. Şurup kaynamaya başladıktan 10 dakika sonra altını kapatıp soğumaya bırakın.
3-4 adet taze zencefil (yaklaşık 3 cm boylarında)
8 adet limon
1 su bardağı toz şeker
10 bardak su
Hazırlanışı:
Öncelikle zencefillerin kabuklarını soyun ve birkaç parçaya bölün,ben zencefil parçalarını yemeyi planladığım için küçük parçalara böldüm ama bu şekilde aroması suya fazla karışıyor sanırım.
Bir tencereye su,şeker ve taze zenceli koyup, kaynamaya bırakın. Şurup kaynamaya başladıktan 10 dakika sonra altını kapatıp soğumaya bırakın.
