Yüzlerce Msn Nicki

6
EXE RANK

LegendsNeverDie

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LegendsNeverDie
HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..
  • ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
  • éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..!
    sen bana yasaksın ben sana TUTSAK YUREGIN KABRİM OLSUN SENI KALBIME GOMDUM .

tutamadım verdiğim sözleri silemedin yaşlı gözlerini ölüm yakın görüyorum izlerini hadi son bir kez tutayım ellerini varlığımda kıymetimi bilmeyeni yokluğumla cezalandırırım
    ölümden yana korkum yok ben varken o olmayacak o oluncada ben olmayacağım

ne halden anlarsın nede sorarsın hainsin bir boşlukta kalmışsın acımazsın vurdum duymazsın gözü doymazsın anlamazsın..

atsam önüne sevgimi bağrına basmaz mısın yar ama bu kadar kalsiz olmazsın yanlış yoldasın!!

bebek yüzlüm ben senin gözlerindeki yalnızlığı sevdim sen ise beni sevmeyip yalnızlığı seçtin...
    sensiz geçen aylar senelere vurdu gerçekten yürekten sevmek bu kadar zormuydu!!
    şimdi bana belki pişmansın ama neye yarar benimle olsaydın ölümüne kadar..
    bitmedi dertler dostlar namertler hepsi sertler yapamadım anne affet istanbul mu lanet!
    SENİ BİLMEM AMA BEN KARARLIYIM..... ŞU GARİP DÜNYADAN CAYALIM GİTSİN....BU AŞKDA SENDEN ÇOK BEN ZARARLIYIM...BİR KUMAR OYNADIK DİYELİM GİTSİN...İÇİMDE BİR HİS VAR BENDEN PES DİYOR...OLMAYAN DUADAN ÜMİT KES DİYOR....MADEM Kİ BAHTIMIZ BÖYLE İSTİYOR.....KADERİN EMRİNE UYALIM GİTSİN....SENİNLE BURCUMUZ TUTSAYDI KEŞKE.... ASLANLAR BİR BAŞKA YENGEÇ BİR BAŞKA...YARINI OLMAYAN HAYIRSIZ AŞKA....AYRILIK NİKAHI KIYALIM GİTSİN......(N&N)
    biz doluyu bosa vuranlardanız her ne kadar cilalı tas üstünde dans etmesini bilmesekte her karakolda ismimiz her cezaevinde resmimiz her meyhanede masamız her dostlarımızda façamız her bu sitedeki gardaslarımızdada argomuz vardır
    -- / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ --

LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!
    Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
    ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...!

% - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- %
    Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA..
    [- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -]

Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..! =(

=- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-=

GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ ÇiçeğiM.. -> Kimseyi Sevemem ArtıK..!

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

RüzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SaçLarına ULaşsa..

CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ..!

KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN ÖLenE KadaR..(L)
    Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara..
    AvriL'in de Dediği Gibi --> [ Don'T TeLL Me..] :'( :.

- 2sohßeT AraLı Bizim MesafemiZ { 0 Derece }

Love İs NoThinG..

Maybe one Day..(L)

[ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ]

SusuN ..! :S / KonuşmayıN / :S / Don'T SpeaK :S / DIDIDI yapmayın be! yeter! :S :.

Ya Sev Ya Terket Ama AsLa ALdatma..! ( Yoksa...)

NicK Şuan MeşguL..
    - Geçer Demek İnan Zor Çünk
    ' séninLé i$im ßitmédi ßitméz, a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz

né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR
    iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir
    GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza jilet attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara,her Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah'a degiL Tüm aLLah'sızLara..! Günahkar SokakLarın tövbekar DelikanLısı
    İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !
    ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å®Då ø£åñ §ëñ§îZ£îğë ®µ]¬[µM §åñå åî±

NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . ..

Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum..

Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!
    Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm
    ..

ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???

Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!

Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ

¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi
    CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
    S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm , §£nd£n qayrI§Ina yokum !
    Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Tam 12'Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !
    Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !

SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!

ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...!
    $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!

'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!

îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?
    µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr ...

YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî

ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN
    BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
    Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
    SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !

Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz !

ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
    Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..

Fani Dunyanin Baki Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz.

GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz!

ozun Aydin Artik Ozgursun . .Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin.

Seni Hayatın Kurallarına Göre Değil Kafama Göre Yaşadim
    Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ nãsîl bîrîsîñ?
    Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .

Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!!

Ne çok öğrndi bu gönüL ne çok söndü, ne çok yandı.. Her defasnda bu SoN sndı ama aLdndı.. ßu gönüL uyandı, bu sabah yndn b$Ldı..!

ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..

Nefret.. Nefret ediorum sndn!! Nefret edeceğim ismini söyLeyenLerden, senden bahsedenLerden.!!
    SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..!
    SnnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!

öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...

Ndn insanlar bu kdr acımasız, ndn dostun dşmanndn farksz, ndn kybdnce değrler anlaşlr, ndn güçLü hep duyguLrLa oynaşr?!

Sen bnm ellerndn tutabldiğm, yanağnı ok$aybldiğm, sevgiLm, srda$m, biricik sewdam.. AyrıLık unutnLra mahsus!!

Sen ßnm Ellerinden Tutabildiğim, Yanağını OkşayabiLdiğim, SarıLıp AğLayabildiğim.. Sevgilim, Dostum, Sırdaşım, Biricik Sevdam !!

Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Ağlamaklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm Oldu..Çözebilirsen Hadi Çöz..

Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri, Yokluğumla Terbiye Ederim.!!

ღYıLLar NeLeri ***ürdü Özünden, Neleri Unuttu Yüreğim.. Sele mi KapıLdın Yoksa İstanbul Yamacında!? SöyLe, Suçumuz Neydi Bizim..ღ
    Yanmda oLsn $mdi, hiç konu$masak.. AğLasak, bin kere pi$man oLsak !! Sonra yine bozsak yeminLeri, SarıLsak.. ÖyLece kaLsak...
    ßen miydim snn pe$inden geLen?! Sendin kar$ıma geçip, diz çöken!! Kadın mı sandın kendini birden!? Kaçan Sen oLdun KovaLayan
    Elimde Bir Kitap Sayfası İse Hayat, Tek Tek Çeviriyorum Hepsi Bayat !!

Kurtar Ne Olur beni Bu Kahrolası Dibini bile Göremediğim ßoşluktan !!

...gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!...

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR’ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz…

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz…
    Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın…
    Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar.
    Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar…!
    Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz,
    serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz
    Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun. kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun.para şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsun.sensiz geçen yüzyıl değil.seninle gecen bir gün benim olsun aşkım
    .

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz.
    Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz.
    SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!!
    Bir gün sen de beni ararsın.Bir hasret seni yakar, deli bir özlem sarar ağlarsın: Geri dönmek istersin, eski bir şarkı yakar birden,gözlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kaçsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni.
    Ben bir çocuğum aşka kandırılmış.

Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış.

Ben bir geceyim gündüzlerden çalınmış.

Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış
    .

Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim
    Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda…
    Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye! ..
    Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik
    ANLAYAMADILAR

BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI,
    MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM
    fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmezz.

kalemimi kırsalar seni sevdiğimi kanımla yazarım

Bazen çoban olup koyun güderim Kafam Bozulur Esrar Çekerim
    Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş çok görme bana!!!

Secde Ettim aşka taparcasına uğrunda Tanrının Yolundan oldum
    Sebep sensin bütün günahlarıma sevdikçe sayende günahkar oldum!

Geri