Yüksek Pagerank Kazanmak için öneriler

0
EXE RANK

Lєυтηαηт `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Lєυтηαηт `
Arkadaşlar b/l kasmak genelde hit için googla da üst sıralar için iyi ancak mesela 1000 tane b/l kasmak yerine yapılacak daha kolay bi işlem var aslında pr için... Ama bunun için de zaman gerekiyor en az bir güncelleme kadar...

Öncelikle Home Page » Propeller buraya üye oluyorsunuz...

Ve sitenizdeki yazıları linkleri ile birlikte özet olarak ekliyorsunuz...

(ing içerikli siteler için ideal ama tr de de işe yarıyor.. Açıklamayı biliyorsanız ingilizce yazın)

Sadece buraya makale ekleyerek bir pr 3 sitem pr4 oldu

yeni açtığım emlak sitesi 2haftada pr3 oldu son güncellemede sadece 3 makale ile... Önceki güncellemede bi forumum pr4 oldu ama ilgilenmediğim için tekrar 1mi 2 mi ne oldu.. komik.ws pr 2 oldu gene sadece buraya link vererek... Daha önce aldığım ve sadece tek haber eklediğim 0362.info pr 1 mesela... Ve düşmedi o niyeyse

Bu sizin oraya ne kadar ekleme yapacağınız ile alakalı aslında... Ben çok fazla uğraşmıyorum ve 2-3-4 oluyor işte... Siz uğraşırsanız gerisini düşünün..

Eğer b/l kasmak yerine oraya özet kasarsanız daha çok şansınız war pr konusunda...

Mesela emlak siteme estate bölümünde pr7 b/l vermişti o makale yüzünden...

Ve tabi şu da var propeller netscape bünyesinde bi site ve netscapede de üyeliğiniz oluyor dolayısı ile... propeller hesabımda pr 4 dü ama bu güncellemede düştü anlamadım nedenini ama netscape üyeliğim hala pr 4 dolayısı ile orda da listeleniyor... Yazı ekleyerek bu değerinizi güncellemede yükseltebilirsiniz.. İnsanlar orda birbirlerine sürekli yazılar gönderiyor oylama yaptırıyor üyeliiği pr 6 7 olanlar var... Ve yapmak da çok zor değil sadece biraz daha uğraşmak gerekiyor..

alp3r3r's Participation » Propeller burdan bakabilirsiniz listelenme şekline ve üyelik sayfasına da...

Ben bu zamana kadar hangi siteme link verdiysem muhakkak pr arttı birdahaki güncellemesinde + google oraya eklediğiniz yeni siteyi o gün içinde indexliyor genelde en fazla 10 saat bekledim indexlemesi için oraya ekledikten sonra..

Siz de kullanın tavsiye ederim kesinlikle faydasını görürsünüz...

Geri