"Yıldırım'ın katılması için talepte bulunacağız"

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, hayatını kaybeden Lefter Küçükandonyadis'in cenazesinin Büyük Ada'ya ***ürüleceğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, hayatını kaybeden Lefter Küçükandonyadis'in cenazesinin Büyük Ada'ya ***ürüleceğini söyledi.

Hastane önünde basın mensuplarına konuşan Ali Koç, "Pazar günü saat 11.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda tören düzenlenecek. Törenin ardından cenazeyi motorla Büyük Ada'ya ***üreceğiz. Cenaze kilisede yapılacak törenin ardından aile kabristanına defnedilecek" dedi.

Basın mensuplarının "Aziz Yıldırım cenazeye katılacak mı?" sorusu üzerine Koç, "İnternet siteleri üzerinden taraftarlar böyle bir kampanya başlattı. Biz de kulüp olarak gerekli başvuruları yapacağız ama gerçekleşme ihtimali düşük" diye konuştu.

Asbaşkan Koç, şunları söyledi;

"Sadece Fenerbahçe için değil Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Türk sporu için çok önemli bir isimdi. Kendisi sürekli rahatsızlanarak hastaneye geliyordu. Hep güçlenerek çıkıyordu. Ancak bu kez öyle olmadı. Kendisini saat 20.01'de kaybettik. Bundan sonra bize düşen gören Lefter adını yaşatmaktır. Sedat beye teşekkür ederim. Onun huzurun da Galatasaray yönetimine de teşekkür ederim. Geldiler acımızı paylaştılar. Böyle durumlarda taraftarlık, renktaşlık önemli değil. İyi günde ve kötü günde böyle dayanışma içinde olabilsek Türk futbolu daha iyi yerlere gelir diye düşünüyorum."

Lefter'in başkan Aziz Yıldırım'a mektup göndererek helalleşmesini "Sanki içine doğmuş gibi mektup yazdı. Helalleşti" şeklinde değerlendiren Ali Koç, Başkan Aziz Yıldırım'ın cenaze törenine katılıp katılmayacağına ise şöyle cevap verdi:

"Taraftarlar başkanımız Aziz Yıldırım'ın cenaze törenine katılmasını istiyor. Hatta internette de bir kampanya başlatılmış durumda. Keşke gerçekleşebilse. Ama gerçekleşmesi çok zor. Bunun olmasını isteriz. Gerçekleşmesini deneyeceğiz. Talep edeceğiz."

Bunun yanında Fenerbahçe Teknik direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçeli eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özaydınlı'da hastaneye gelerek ailesine destek oldu.

Geri